SEKTÖR > Altıniş’in yüksek kalitesinden 8 ayar takılar da nasibini alacak

Altıniş’in yüksek kalitesinden 8 ayar takılar da nasibini alacak

Yüksek altın fiyatları; son dönemde sektörümüzü oldukça tedirgin ediyor. Halkın alım gücünün üstünde artan altın fiyatlarıyla, takı alışverişinin ciddi kan kaybetmesinden endişe duyuluyor. Sektörümüzün değerli üreticileri çeşitli alternatifler ve farklı planlarla kuyumcuların satış performanslarının düşmesinin önüne geçmeye çalışıyorlar. Son dönemde 8 ayar takılar; uygun fiyatlarıyla insanların altın takıdan daha fazla uzaklaşmasını önlemek için daha fazla ön plana çıkacak. Yılların deneyimli markalarından biri olan Altıniş By Ahlat Kuyumculuk; son dönemde ürün portföyünde 8 ayar takılara çok daha fazla yer ayırdı. Altıniş’in dört dörtlük birçok takısı artık 8 ayar olarak da piyasaya sunuluyor. 8 ayar; Altıniş’in özel kalitesiyle tanışıyor….

Mesleğini aşkla icra eden, ürettiği ürünlere yüksek kalitenin haricinde sevgisini de katan Altıniş’in değerli ustaları, yaklaşan Sevgililer Günü’nde büyük beğeni toplayacak modelleri hayata geçiriyor. Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşın hediye alma aşamasında altın takıdan uzaklaşmaması için daha ekonomik seçenekler sunmak adına şimdi 8 ayar takılar öne çıkıyor. Altıniş Kuyumculuk; yeni dönemde 8 ayar takılara ürün portföyünde ayırdığı yeri artırma kararı aldı.

Altıniş Kuyumculuk firma sahibi Mehtap Ahlat Mermutlu; titiz ön hazırlıkların ardından, arzu ettikleri kaliteye ulaştıktan sonra, Altıniş’in ürün ve değişim garantisi eşliğinde 8 ayar takı satış ve üretimine geçiş yaptıklarını belirterek “8 ayar takılarımızda verdiğimiz garantinin üretim aşamasından son tüketicinin uzun yıllar kullanımına kadar devam ettiğini vurgulamak istiyorum. Yüksek altın fiyatları karşısında 8 ayar takıların kuyumcuların günlük cirolarında önemli bir pay oluşturacaktır. Yeter ki kuyumcu dostlarımız; 8 ayar takıların uygun bütçesini, son tüketiciye sağladığı fiyat avantajlarını etkin bir şekilde anlatsınlar” dedi.

Sektörümüzün Yılbaşı gibi önemli bir günü; aniden yükselen altın fiyatları nedeniyle hemen hemen pas geçtiğini vurgulayan Mehtap Ahlat; “Yılın bir diğer önemli günü olan Sevgililer Günü’nde altın takı satışlarının düşmesine seyirci kalamayız. Biz üreticiler olarak; gereken hamleleri yapıyoruz ve B planı C planı ne varsa sahaya sürüyoruz. Hediye kategorisinde altın takının alt sıralara düşmesini engellemeliyiz. 8 ayar takılar; uygun bütçeleriyle altın takının itibarını ve popülerliğini korumak için önemli bir misyon üstleniyor” diye konuştu.

Her tarzda takının 8 ayar versiyonlarını vitrinlerine taşıdıklarını ve 8 ayar takılar için mağazalarında ayrı bir bölüm ayırdıklarını kaydeden Mehtap Ahlat; sözlerini şöyle sürdürdü: “ Biran önce piyasaların istikrara kavuşmasını ve belirsizliğin ortadan kalkmasını diliyoruz. Biz her sevgililer gününde olduğu gibi özel tasarımlar hazırladık. Bu yıl birçok modelimizi hem 14 hem de 8 ayar olarak ürettik. Geniş stoklar eşliğinde kuyumcu dostlarımıza sunuyoruz. Sevgililer Günü; sektörümüzün yeni yıla girişi anlamı taşıyor. Bu dönem belirli bir hareketlilik olursa oluşan olumlu hava yılın geneline de pozitif yansıyor. Herşeyden önce fiyat istikrarı.”