SEKTÖR > Bazıları için sürekli yenilik peşinde koşmak bitmeyen bir sevdaya dönüşüyor... Sedat Yüksel Kuyumculuk..

Bazıları için sürekli yenilik peşinde koşmak bitmeyen bir sevdaya dönüşüyor... Sedat Yüksel Kuyumculuk..

Sedat Yüksel; “Yeni tasarım olmadığı gün mesleğimi bırakırım. Yeni tasarımlar; bizim için sadece yüksek satış rakamları sağlaması için değil mesleğimize saygı ve sevgimizin eseridir. “

22 ayar bilezikte, üstün teknoloji eşliğinde yıllardır başarılı çalışmalar ortaya koyan Sedat Yüksel Kuyumculuk; sürekli yeni modeller ortaya koyma konusunda hep atılgan ve cesur hamleler yapıyor. Sedat Yüksel ve ekibinin hayal gücünün yansıdığı özel koleksiyonlar, son tüketici için her hafta yeni alternatifler anlamına geliyor. Sedat usta; bu tip yeni nesil bilezik üretiminde, atölyenin gücünü maksimum kullanmayı ve markalarının bilezik ürün grubunda en uç modelleri bile madene aktarabildiğini göstermeyi hedeflediklerini söylüyor.

Bilezik üretiminde klasik çizgilerin dışına çıkmak ve vitrinlerde çarpıcı bir etki bırakan model ortaya koymak fikriyle yeni tarzlara ürün portföyünde sık sık yer veren Sedat Yüksel Kuyumculuk; bu yaz yine kuyumcu vitrinlerinin en özel yerlerinde kendine yer buldu. Bu yaz en çok satan bilezik modellerinde yine Sedat Yüksel kaşesi öne çıktı.

İlk aşamada bu tip özel bilezikleri yaparken mesleki hazlarını tatmin etmeyi planladıklarını ve kuyumcu vitrininde ‘göz avcısı’ olarak yer almasını hedeflediklerini belirten Sedat Yüksel; “Bir baktık ki bu ekstrem modellerin satış grafiği de iyi gidiyor. Bu modelleri tasarlarken çok yüksek satış rakamlarını hedeflememiştik ama özellikle yeni neslin bilezik takı grubundan yeni beklentiler içinde olduğunu biliyorduk. Bazen çok büyük bazen çok naif ve ince bilezikler üretiyoruz. En zor beğenenlerin bile gönlünü almak her zaman bizim ana gayemiz oluyor” diye konuştu.

Sedat Yüksel; yıllardır bilezik alanında her tür model üretimini cesaretle deneyen firmalarının, “fantezi” koleksiyonuyla çitayı hep bir adım yukarıya taşıdığını ve bu çalışmalarla mesleklerine duyduğu büyük aşkı, çizgi dışı tasarımlarla yansıtmak istediğini ifade ediyor.