SAĞLIK > Fuarı gezdiler Özcan Gümüş Mağazasında alışveriş yaptılar

Fuarı gezdiler Özcan Gümüş Mağazasında alışveriş yaptılar

İstanbul Jewelry Show günlerinde en yeni modellerini Çemberlitaş’ta bulunan mağazasında müşterilerine sunan Özcan Gümüş; hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelen misafirleriyle yeni sezona güzel bir giriş yaptı. Özcan Gümüş; adeta fuarın havasını Çemberlitaş’a taşıdı… Özcan Gümüş; 2022 yılının en yeni modelleriyle çarşıda adeta gümüş çağı yaşattı…

Özcan Gümüş; her fuar döneminde olduğu gibi yine Çemberlitaş’taki mağazasında sezonun en yeni ürünlerini müşterilerine sundu. Fuar döneminde özellikle Anadolu’dan İstanbul’a gelen müşterilerine özel sunum hazırlayan ve en yeni yüzlerce modelini tanıtan Özcan Gümüş; çarşıdaki modern ve ferah mağazasında onlarca yerli, yabancı müşterisini ağırladı. Özcan Gümüş Genel Müdürü Sinan Araç; Pandeminin etkisinin azaldığı bu günlerde artık eski normallere dönüşün, psikolojik ihtiyaç sınıfına giren takı alışverişine pozitif etkisinin olacağını söyledi.

Özcan Gümüş mağazasında fuar tarihlerinde birbirinden yeni gümüş takı ve gümüş mücevher modelleri sergilendiğini kaydeden Sinan Araç; “Fuar günleri boyunca mağazamızda ekstra bir hareketlilik yaşandı. Çemberlitaş, Kapalıçarşı bölgesi, günümüzde 365 gün açık bir fuar alanı gibi hizmet sunuyor. Her tür takı çeşidinin bulunduğu bu tarihi bölgeyi artık yabancı alıcılarda çok yakından tanıyor. Yerli, yabancı alıcılar istedikleri an buraya gelerek arzu ettikleri takıları satın alabiliyorlar. Fuar için İstanbul’a gelen müşterilerimizin tamamı bizi çarşıda ziyaret ettiler” diye konuştu.

Gümüş takıda günlük takıların son dönemde trend olduğunu, uygun fiyatlı ve casual tarzlara daha fazla ilgi gösterildiğini sözlerine ekleyen Araç; 2022 yılında artacak turizm ile birlikte iç piyasanın, geçen döneme göre daha hareketli geçeceğinin sinyallerinin alındığını dile getirdi.