SEKTÖR > “Alenne Piercing takılar” isteyenlere altın fiyatıyla pırlantalı

“Alenne Piercing takılar” isteyenlere altın fiyatıyla pırlantalı

Piercing, Tragus ve Helix takı türlerinin ülkemizdeki başarılı üreticisi Alenne Jewellery; artık pırlantalı takılar da üretmeye başlıyor. Sadece piercing takılarında değil, kolye, küpe, yüzük modellerinde de pırlantalı üretim yapmaya hazırlanan Alenne; altın fiyatına pırlantalı takılar piyasaya sunacak. Sevgiler Günü’ne yetişecek özel koleksiyon; uygun fiyatı ve unutulmaz hatıralar bırakmasıyla hediye arayanlar için ideal olacak…

Ülkemizin az sayıdaki, piercing takı üreticilerinden biri olan Alenne Jewellery; yeni yıl ile birlikte pırantalı piercing, yüzük, kolye ve küpe takılarını müşterilerine sunuyor. Binlerce piercing, tragus ve helix takı model arşivine sahip olan Alenne; uygun fiyatlı, hediyelik pırlanta takı almak isteyenlere de çok özel alternatifler sunacak.

Alenne Jewellery firma sahibi Alen Mığdısı; müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda çok uygun bütçeli, altın versiyonuyla hemen hemen aynı bütçeli pırlantalı takıları yeni yılda ürün portföylerine dahil ettiklerini, özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi kuyumcu vitrinlerine hareket katmayı hedeflediklerini söyledi.

Yılın özel günleri başta olmak üzere hediye takı arayışında olan kişilerin, kulağa takılan ve ortalama fiyatı 1000TL civarında olan piercinglere her yıl daha fazla ilgi gösterdiklerini kaydeden Alen Mığdısı; “Ürettiğimiz piercinglerden iki hatta 3 farklı modeli alıp sevdiği kişiye renkli hediyeler sunma imkanına vesile oluyoruz. Şu anda kuyumcuların en ucuza sattığı altın takılar hafifliği ile piercingler olmuştur. Altın takılar yıllarca en özel günlerde en güzel hediye olmuşlardır. Son yıllarda farklı sektörlerin hediye alanında kuyum sektöründen pay aldığını biliyoruz. Şu anda enflasyonun oldukça altında kalan altın takılar, tekrar en değerli ve unutulmaz hatıralar bırakacak hediye sınıfında liderliğe tekrar yükselecektir” diye konuştu.

2023 yılında ihracat alanında vites yükseltmeyi ve farklı pazarlara markalarını taşımayı planladıklarını sözlerine ekleyen Mığdısı; Piercing ve ona akraba olan takı çeşitlerinin Dünyanın her yerinde yükselişe geçtiğini, yüksek kaliteli Türk takı işçiliğinin bu özel takı grubunda da Dünya çapında büyük ilgi göreceğine inandıklarını dile getirdi.