SEKTÖR > Macerayı Survivor’a bırakın

Macerayı Survivor’a bırakın

Takılarına son dokunuşta risk ve macera aramayanları 53 yıldır Nevzat Yaldız kalitesinden vazgeçmiyor…

Değerli maden kaplama alanında yıllardır sektörümüze başarılı hizmetler sunan Nevzat Yaldız 53 yıldır ülkemizin önde gelen kuyum üreticilerine hizmet sunuyor. Yılların kaplama, yaldız ustası Nevzat Ayaz tarafından kurulan Nevzat Yaldız; İstanbul Vizyon Park’ta yer alan atölyesinde markanın ikinci kuşağını temsil eden Yasin Ayaz önderliğinde çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Birçok firmanın ürünlerinin en son hali için vazgeçemediği marka olan, takıların adeta güzellik merkezi kabul edilen Nevzat Yaldız; son dönemde ağırlıklı olarak ihracat yapan markalarımıza hizmet sunuyor. İşinde macera aramayanlar Nevzat Yaldız kalitesinden vazgeçmiyor….

Büyük bir emek ile üretilen ve takıseverlerin beğenisine sunulan birbirinden özel takıların son durağı, üzerlerindeki albeniyi ve özel rengi yaratan yaldız atölyesi oluyor. Rakiplerinden renk tonuyla ayrılmak isteyen, göz alıcı parlaklığa ulaşmak isteyen ve yıllarca kaplamasının ilk günkü kalitesiyle yer almasını isteyen kuyum üreticileri, yaldız yapan firmalar arasında çok titiz bir seçim yapıyor. Sektörümüzün tecrübeli yaldız atölyesi Nevzat Yaldız; yeni yılda 53 yılı geride bırakmaya hazırlanıyor.

Nevzat Yaldız firma sahibi Yasin Ayaz; babalarından aldıkları Nevzat Yaldız kalite mirasını geleceğe aynı titizlikle taşımakta kararlı olduklarını, sürekli gelişim içinde çalışmalarını yürüterek Türk takısına değer katan bir anlayışı iş hayatlarına yansıttıklarını söyledi.

İhracat yapan markaların en ufak bir riske girmemek adına Nevzat Yaldız’ın kaliteli işçiliğini tercih ettiklerini kaydeden Yasin Ayaz; “Dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Türk takılarında görülmeyen imzamızın olmasının gururunu yaşıyoruz. Başarılı bir yılı geride bıraktık. Şu anda atölyemize gelen takıların %75’i ihraç edilen ürünlerden oluşuyor. 2024 yılında Dünyanın her yerinde barış ve huzurun olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.