SEKTÖR > Takılarınızın Üzerine Parlayan Yıldız Kaliteden Taviz Vermeyenlerin Değişmez Adresidir Nevzat Yaldız

Takılarınızın Üzerine Parlayan Yıldız Kaliteden Taviz Vermeyenlerin Değişmez Adresidir Nevzat Yaldız

Vitrinlerde tüm ihtişamıyla alıcısını bekleyen takılar; üretimin son aşamasında işinin ehli yaldız atölyesine uğrayınca bir başka güzel oluyor. Ülkemizin ilk marka yaldız ve kaplama atölyelerinden biri olan Nevzat Yaldız; takıların üzerinde parlayan yıldız….

Büyük bir emek ile üretilen ve takıseverlerin beğenisine sunulan birbirinden özel takılar, özellikle alışveriş temposunun düşüğü bu pandemi günlerinde son tüketicinin daha fazla dikkatini çekmek zorunda. Kuyumcu vitrinlerinde göz alıcı görüntüye sahip olan takılar, birkaç adım öne geçiyor. Rakiplerinden renk tonuyla ayrılmak isteyen, göz alıcı parlaklığa ulaşmak isteyen ve yıllarca kaplamasının ilk günkü kalitesiyle varolmasını isteyen kuyum üreticileri, yaldız yapan firmalar arasında çok titiz bir seçim yapıyor. Branşında yakından takip edilen ve geniş bir müşteri kitlesine uzun zamandır hizmet sunan Nevzat Yaldız; yüksek kaliteli işçiliği eşliğinde, gelişen teknolojiyi de yakından takip ederek çalışmalarına devam ediyor.

Nevzat Yaldız Kuyumcukent Şubesi ortaklarından Yasin Ayaz; takıların son tüketicinin, kuyumcuların karşısına çıkmadan önce son durağının atölyeleri olduğunu, adeta bir estetik merkezi titizliğinde çalışan Nevzat Yaldız markasının, takının mükemmel görüntüsü için son noktayı titizlikle koyduğunu söyledi.

Cila da dahil olmak üzere Takıların finishlerinin kusursuz bir şekilde yapıldığını vurgulayan Yasin Ayaz; “Atölyemizde kaplama, yaldız gibi 10 farklı işlem tek çatı altında başarıyla icra ediliyor. Pandemi döneminde düşen satışlarla birlikte artık takıların çok daha göz alıcı görünmesi önem kazandı. Birçok perakende kuyumcunun, kuyum üreticisine ‘Nevzat Yaldız kalitesini tercih edin onun elinin değdiği ürünler daha kolay satılıyor.’ dediklerini duyuyoruz. Gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Modelin Gizliliği Bizim Kırmızı Çizgimizdir…

Günümüzde tasarımın gizliliği, yeni modellerin rakipler tarafından görülmemesinin büyük önem teşkil ettiğini vurgulayan Yasin Ayaz; “Farklı işlemler için farklı adreslere giden, elden ele dolaşan takılar için gizlilik çok daha zor oluyor. Bizim atölyemizde tüm işlemler bir noktada sonuçlanıyor. Böylelikle model deşifre olmuyor” dedi.