SEKTÖR > Ustaların onay verdiği “ARN Elektronik Cila Makinesi” kuyumcuların artık vazgeçilmezi…

Ustaların onay verdiği “ARN Elektronik Cila Makinesi” kuyumcuların artık vazgeçilmezi…

ARN Elektronik Cila Makinesi kısa süre içinde onlarca atölyede kullanılır hale geldi. Yerli, yabancı kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan ARN; ekonomik katkısının yanısıra, hızlı ve etkin sonuçlarıyla yüz güldürüyor. İlk ürününüzdeki parlaklık son ürününüzde de aynen ortaya çıkıyor. Bu kaliteye ve işlevselliğe müptela olmak çok kolay…

ARN Elektronik Cila Makinesi’nin mucidi, cila alanında 51 yılı geçen kariyeriyle öne çıkan Zaven Kasacı; özel makinesiyle adeta ustalık döneminin zirvesine çıktı. Kuyum üreticisinin hayatını kolaylaştıran ve minimum kişiyle maksimum sonuçların ortaya çıkmasına vesile olan ARN; Tekirdağ Çerkezköy’de üretiliyor.

Zaven Kasacı; yılın ilk yarısında ortaya koydukları performansla şimdiden 2023 yılı hedeflerine ulaşmak üzere olduklarını söyledi. Kuyumculuk sektöründe çok uzun yılları geride bıraktığını vurgulayan Kasacı; “İnanın bu dakikadan sonra maddi kazanımların çok daha ötesinde kullanıcıların mutluluğu benim için öne çıkıyor. ARN; çok önemli bir boşluğu doldurdu. Kullanmadan, denemeden satmıyor olmamız da makinemize ne kadar çok güvendiğimizin bir göstergesi oluyor” dedi.

İlk günden itibaren ARN’nin satışını yapmadan mutlaka ürünü deneme zorunluluğunu müşterilerine söylediklerini kaydeden Zaven Kasacı; “Ürünümüze olan büyük güvenimiz neticesinde herkesin berrak sonuçları yakından görmesini arzu ettik. Zaten bu sonuçları gören kişilerin alıma geçeceğini biliyorduk. Çarşı’da bulunan ofisimizdeki cihazlarımızı deneyen her 10 kişiden 8’i bir ARN sahibi oldu. 2023 yılıyla ilgili belirlediğimiz hedeflere bu yıl çok daha erken ulaşacağız. İJS’nin Mart fuarı ve katıldığımız yabancı fuarların bize büyük artıları oluyor. Sektörümüzün güzel bir yaz sezonu geçirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

ARN Elektronik Cila Makine ailesinin şu an itibariyle 6 modeli bulunuyor. Alfa, Beta, Gama, Delta, Epsilon ve İyota isimli ARN modelleri, kuyum üreticisinin üretim kapasitesine göre etkin sonuçlar ortaya koyuyor. Mutlaka size de ARN ailesinin bir üyesi çok iyi gelecek.