SEKTÖR > “Kabaloğlu Kuyumculuk kalitesi” Fusion takıların üstüne geliyor

“Kabaloğlu Kuyumculuk kalitesi” Fusion takıların üstüne geliyor

Son yıllarda kuyumcu vitrinlerinde bal peteği, örümcek ağı görünümlerinde çok ince işçilikli özel bir dokuya sahip takılar boy gösteriyor. İnsan elinin gerçekleştiremeyeceği 0.18 mikron inceliğine kadar çalışılabilen ve ihtişamlı görünümüne göre tam zıt olarak çok hafif bir şekilde takı üretimine imkan tanıyan Fusion; tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla gelişiyor. Ülkemizin önde gelen takı üreticilerinden biri olan Kabaloğlu Kuyumculuk; yeni yıl ile birlikte fusion takı grubuna giriş yapıyor. Kalze takıların ardından Kabaloğlu kalitesi Fusion takıların da üstüne gelecek…

Bugün geleneksel ve otantik takı gruplarında bile kullanılan Fusion tekniği, yükselen altın fiyatlarında hafif ürün ortaya koymak isteyen pek çok üreticinin üretim bandına giriş yaptı. Yılların deneyimli üreticisi Kabaloğlu Kuyumculuk; yeni yıl ile birlikte fusion takı grubu alanında ilk modellerini piyasaya sunuyor.

Kabaloğlu Kuyumculuk firma ortağı Mustafa Kabal; fusion takı grubunun tüm Dünyada yükselişini sürdürdüğünü, hafifliğiyle ön plana çıkan bu özel takı grubunun üretimi için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Kabaloğlu Kuyumculuğun amiral gemisinin Kalze takılar olmaya devam edeceğini kaydeden Mustafa Kabal; “Fusion takı grubunda da markamızın ismine yakışan kalite ve özel tasarımları madene aktaracağız. 2024 yılında fusion takılarımızın üretim bandımızın %25’inde olacaktır. İlk dönemde özgün tasarımlara, gün yüzü görmemiş tasarımlara imza atacağız. Daha sonra müşterilerimizin talepleriyle fusion takı grubunda trend olan modellere de farklı yorumlar katabiliriz” dedi.