SEKTÖR > 7’den 77’ye KARALTIN Tasarımları herkesin gönlüne gör

7’den 77’ye KARALTIN Tasarımları herkesin gönlüne gör

Trabzon Hasır takısına yeni açılımlar yapan “KARALTIN” yeni neslin de beğesini kazanıyor…

Trabzon Hasır takı grubunda yıllar önce büyük bir cesaretle “Fantezi” ürün grubunu ortaya koyan ve bir ilke imza atan KARALTIN; son dönemde ince hasır fantezi bilekliklerle özellikle gençlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Tasarıma büyük önem veren, marka ve dizayn tescili konusunda titiz çalışmalar ortaya koyan Karaltın; yeni yılda yepyeni modellerini müşterilerine sunmaya devam edecek.

Yıllarca klasik olarak piyasada çok sınırlı model ile sunulan Trabzon Hasır bileklik ve setleri; KARALTIN tarafından yıllar önce farklı bir yorumla üretilmeye başlandı. “Fantezi Trabzon Hasırı” kavramını ortaya koyan ve bu konuda son derece başarılı modeller ortaya koyan KARALTIN; hasır modern bileklikler ile yeni bir açılım gerçekleştiriyor.

Yıllar önce Trabzon hasır takı zanaatını, daha geniş kitlelerin beğenisine sunmak ve sadece düğünlerde kullanılan bir takı olmaktan çıkarmak adına “Fantezi hasır set” üretimi kararı aldıklarını belirten KARALTIN Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara, “Fantezi Trabzon hasır takı çalışmalarımızdaki başarının ardından yine hasırın o efsane el işi dokusunu kullanarak özellikle gençlere yönelik son derece modern çizgilere sahip olan bileklik koleksiyonları piyasaya sürdük. Bu farklı açılımımızda çok büyük ilgi gördü. Oldukça ince yapılan ve tartıda hafif gelen modern Trabzon hasır bilekliklerimizi ilk başta gençler için piyasaya sürmüştük ama her yaştan kullanıcının ilgisiyle karşılaştık” diye konuştu.

Özel minelere sahip olan yeni hasır bilekliklerinin geceleyin fosforlu bir şekilde parlama özelliğine sahip olduğunu ve bunun da bir ilk olarak kuyumculuk tarihinde yerini aldığını kaydeden Cevat Kara; “Hasır örücülerimize ve bu tarihi geleneği devam ettirenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi daha ince örülen hasırımız; ince ve zarif bileklerde çok şık duruyor. Trabzon Hasır takısının sadece set takısı olarak anılmasını da değiştirmek istiyoruz. Yeni yıl ile birlikte yeni modellerimiz gelmeye devam edecek. Trabzon hasırı bizim için bitmeyen bir sevda, yüzlerce bölümü de olsa bu aşk dizisinin son bölümü yok” dedi.