SEKTÖR > Bu Kadar güzel olmanın… Bu Kadar çok sevilmenin bedeli “Amor Katar Mağazası”

Bu Kadar güzel olmanın… Bu Kadar çok sevilmenin bedeli “Amor Katar Mağazası”

Ülkemizin önde gelen mücevher markalarından biri olan Amor Pırlanta; Dünyanın en zengin ülkeleri arasında yer alan Katar’ın başkenti Doha’da mücevher mağazası açıyor. Doha’nın en büyük AVM’lerinden biri olan Festival City Mall’de çok yakın zaman içinde açılacak olan Amor Pırlanta mağazası; birbirinden iddialı mücevherleriyle Arap kadınlarının hayallerini gerçeğe dönüştürecek…

Son yıllarda Arap Yarımadasında düzenlenen fuarlara sürekli katılarak, bölge insanının yakından tanıdığı ve ısrarla takip ettiği marka konumuna ulaşan Amor Pırlanta; yoğun talepler üzerine Katar’da mücevher mağazası açmaya karar verdi. Doha şehrinde bulunan Festival City Mall’de kapılarını açmaya hazırlanan Amor mağazası; 135 m2 genişliğinde ve özel deneme odaları, VIP bekleme, ürün sunum bölümleriyle unutulmaz bir mücevher alım deneyimini de ziyaretçilerine sunacak.

AMOR Pırlanta Genel Müdürü Ergün Bayram; Katar’ın önde gelen iş insanlarından birisiyle ortak açmaya karar verdiklerini ilk yurtdışı mağazalarında artık en son aşamaya geldiklerini, titizlikle dizayn edilen, Amor Pırlanta mağazasının Arap kadınlarının sevdiği mücevher tarzlarına ev sahipliği yapacağını söyledi.

Yıllardır Arap Yarımadası’na önemli yatırımlar yaptıklarını, bölgede düzenli fuarlara katıldıklarını ve artık markalarını sürekli görmek isteyen bir müşteri kitlesinin ortaya çıktığını kaydeden Ergün Bayram; “Önümüzdeki süreçte farklı bir ülkede yeni bir Amor mağazasının açılması sürpriz olmayacaktır. Yavaş yavaş Amor kalitesini Dünyanın en seçkin şehirlerine taşımak istiyoruz. Bölge insanlarının yoğun istekleri, mağaza açmamızın ana sebebi olmaktadır” diye konuştu.

Katar’da Şubat ayında başarılı bir fuar geçirdiklerini, Nisan ayı içinde Kuveyt’te düzenlenecek kuyumculuk fuarına da katılacaklarını sözlerine ekleyen Bayram; Arap Yarımadası’nın her noktasına, Türk mücevher işçiliğinin en kaliteli örneklerini sunmaya devam edeceklerini, Korona virüs felaketiyle piyasaya mücevher sunumunda zorlanan Asyalıların boşluğunu hızla dolduracaklarını dile getirdi.