SEKTÖR > Uğur Design tasarımcılarının ellerinde fusion takılar bir başka güzel

Uğur Design tasarımcılarının ellerinde fusion takılar bir başka güzel

Özgün tasarım dendiği zaman ülkemizde sektör mensuplarının hemen ilk akla gelen markalarından biri olan Uğur Design; yılın ilk yarısında yüzlerce yeni takı tasarımını Dünyanın farklı ülkelerindeki müşterileriyle buluşturdu. Dev bir tasarımcı kadrosuyla yepyeni modelleri öne çıkaran tecrübeli marka; son yıllarda tüm Dünyada ilgi gören Fusion takı grubunda ustalık dönemini icra ediyor. Kalıplarına sığmayan Uğur Design; yeni her zaman yeni mottosuyla geleceğe ilerliyor..

Sektörümüzün yenilikçi ve özgün markalarından Uğur Design; geçtiğimiz yıl başladığı, bu yıl hız verdiği en uzak noktalara tasarımlarını taşıma projesinde önemli gelişmeler elde ediyor. Uğur Design İhracat Müdürü Mesut Mümin; yılbaşından buyana farklı coğrafyalara da Uğur kalitesini taşıdıklarını, yaptıkları girişimlerin ardından hızlı ve olumlu geri dönüşümler elde ederek, yurtdışı açılımlarının ilk bölümünü başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Uğur Design çatısı altında 40 takı tasarımcısının görev aldığını hatırlatan Mesut Mümin; “Fusion takı grubu Dünya çapında altın dönemini yaşıyor. Biz de onlarca makinemiz ile tasarımcılarımızın zengin hayal gücünü rahatlıkla kalıplara dökebilir bir teknik güce eriştik. Yeni dönemde tasarımcılarımız tasarım yatkınlıklarına göre Dünyanın farklı bölge ve kültürlerine yönelik uzmanlaşma programına dahil olacaklar” dedi.

Dünyanın her yerinde hızlı bir şekilde kuyum teknolojilerinin yayıldığını, yeni teknolojiler sayesinde elinde kalıbı olan kişilerin bu kalıpları kolaylıkla altın takıya dönüştürdüklerini vurgulayan Mümin; “Türkiye takı tasarım ihracatı dalında da en başa oynamak mecburiyetindedir. Oluşan yeni gelişmelere seyirci kalmak yerine adapte olmak ve gerçeklerle yüzleşmek zorundayız. Türkiye gelecek yıllarda yine kuyumculuk sektöründe Dünyanın en önemli ülkeleri arasında yer alacaktır ama altın takı satışları ama özgün tasarım model ihracatlarıyla zirvede olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.