SEKTÖR > Yüksek kalite ve hizmet HEDEFleyenlerin yeni adresi… “Hedef Yarı Mamul”

Yüksek kalite ve hizmet HEDEFleyenlerin yeni adresi… “Hedef Yarı Mamul”

Uzun yıllar sektörün içinde yetişen ve yarı mamul alanında genç yaşta önemli tecrübe elde eden Ahmet Aydoğan ve Oktay Şen; yaklaşık 7 ay önce hizmete giren “Hedef Yarı Mamul” markalarıyla kuyum üreticisinin iş hayatına kolaylıklar katmayı planlıyorlar. Altın ve gümüş yarı mamul ürün çeşitliliğine sahip olan Hedef Yarı Mamul; aynı zamanda geniş Göz çeşitleri, Şarnel gemici kilit, Kalemli, Kalemsiz Dorika top ve Zincir model çeşitliliğiyle dikkat çekiyor….

Kuyumculuk sektörüne küçük yaşlarda adım atan iki arkadaş Ahmet Aydoğan ve Oktay Şen; sektörümüzde 15 yıla yakın çalıştıktan sonra kendi markalarını kurma hayallerini “Hedef Yarı Mamul” ile gerçekleştirdiler. Beyazıt’ta geçtiğimiz aylarda, zorlu piyasa koşullarında kapısını aralayan “Hedef Yarı Mamul” yüksek kaliteli mamul ve ara malzeme çeşitleriyle üreticilere çok sayıda alternatif sunuyor. Bir firmanın ihtiyacı olan yarı mamul ürün grubunun çoğunluğuna cevap veren ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede bulunduran “Hedef Yarı Mamul” hızlı çözümler üretmektedir.

Günümüzün hızlı üretim çarkında, firmaların doğru ve kendilerini yakından tanıyan bir yarı mamül üreticisiyle birlikte hareket etmelerinin büyük avantaj sağladığını vurgulayan firma ortağı Ahmet Aydoğan; “Pandemi döneminin en zorlu koşullarında mağazamızı hizmete açtık. Geniş ürün portföyümüz ile istenilen bir yarı mamulde müşterilerimize olumsuz yanıt vermeksizin en hızlı ve en doğru zamanda isteklerini yerine getiriyoruz. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kısa sürede güzel bir ilerleme kaydettik. Bizi yıllardır tanıyan kuyumcu dostlarımız da çıktığımız bu yolculukta yanımızda yer alıyorlar” diye konuştu.

Firmanın bir diğer ortağı olan Oktay Şen; meslek hayatlarının tamamında yarı mamul ürün grubu üzerine çalıştıklarını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kalfa, usta olarak yıllarca yarı mamul alanında çalıştım. Son yıllarda kuyum üretiminde yarı mamul firmalarının katkısı ciddi oranda arttı. Birçok üretici, kaliteli yarı mamul temin ederek üretimini çok daha ekonomik bir şekilde yapmayı tercih ediyor. Her gün ürün portföyümüzü zenginleştiriyoruz. Her ayar ve 3 farklı renkte yarı mamul talebine cevap verebilmekteyiz. Sloganımız çok net: “Sizin HEDEFiniz bizim HEDEFimiz.”