SEKTÖR > Yeni yılın ilk yenileri anında kuyumcuların vitrinlerinde “Sedat Yüksel Kuyumculuk”

Yeni yılın ilk yenileri anında kuyumcuların vitrinlerinde “Sedat Yüksel Kuyumculuk”

Yılların deneyimli 22 ayar bilezik üreticisi Sedat Yüksel Kuyumculuk; yeni yılın ilk günlerinde en yeni tasarımlarını ürün portföyüne dahil ediyor. 2023 yılında sade çizgilere ağırlık vermeyi hedefleyen Sedat Yüksel Kuyumculuk; hem sade hem şık bilezikler nasıl olabilir ? Sorusunun cevabını tasarımlarıyla veriyor. İşini aşkla yapanların mazereti değil net sonuçları olur….

Bilezik Dünyasının prestijli üreticilerinden biri olan Sedat Yüksel Kuyumculuk; 2022 yılında onlarca yeni bilezik modelini müşterilerinin ve takıseverlerin beğenisine sundu. Tecrübeli marka; yeniliklere hiç ara vermeden yeni yılın ilk günlerinde yeni tasarımlarını yeniden çalıştığı kuyumcuların vitrinlerine taşıyor. Birbirinden özel çizgilere sahip olan yeni modeller; bu yılın öne çıkacak sade duruşunu üzerinde barındırıyor.

Sedat Yüksel Kuyumculuk firma sahibi Sedat Yüksel; 1989 yılından buyana aralıksız üretime devam ettiklerini, İstanbul Vizyon Park’ta bulunan atölyelerinde her hafta yeni tasarımlar müşterilerine sunduklarını söyledi.

Müşteri ziyaretine en çok önem veren firmalardan biri olduklarını vurgulayan Sedat Yüksel; “Haftada bir hizmet verdiğimiz bölgelere düzenli ziyaretler yapıyoruz. Her gittiğimizde yeni modellerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Yeni tasarımlar hayata geçirmekten mesleki haz duyuyoruz” dedi.

Bugün itibariyle bilezik üreten birçok firmanın en üst düzey teknik donanımlara sahip olduğunu, artık markalar arasında çok küçük farklılıklar oluştuğunu belirten Sedat Yüksel; bu küçük farklılıkların sahada belirleyici olduğunu, ileri teknolojiye sahip olmak kadar, bu cihazların hakkıyla kullanılmasının, onlardan üst düzey verim elde edilmesinin de çok önemli olduğunu söyledi.

Sedat Yüksel Kuyumculuğun yıllardır en büyük yatırımı insana yaptığının altını çizen Yüksel; “Bugün bilezik üreticileri, en yeni CNC makinelerini alma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. Fakat bu mükemmel cihazları satın almak yeterli değil. Elinizin altında olan cihazın tam hakkını verip veremediğiniz önem teşkil ediyor. İşte tam bu noktada, işinin ehli kişilerin işe kattıkları farklar ortaya çıkıyor. Uzman kişilerde en yüksek verimi, mutlu oldukları ve kendi işi gibi benimsedikleri ortamlarda ortaya koymaktadırlar. Yeni yılda müşterilerimizin mutluluğu kadar çalışanlarımızın mutluluğuna da yine büyük önem vereceğiz” diye konuştu.