SEKTÖR > Bir fuar klasiği “Alex Makine”

Bir fuar klasiği “Alex Makine”

Kuyum üreticisinin tüm teknik cihaz, makine, ekipman ve sarf malzemelerini tedarik eden Alex Makine; yeni bir İstanbul Jewellery Show’da yenilikleriyle ön plana çıkacak. Birçok yeni makinesini ve mevcut ürünlerinin yeni versiyonlarını fuarda tanıtacak olan Alex Makine; standında yerli ve yabancı birçok sektör mensubunu ağırlamaya hazırlanıyor.

Yılların deneyimli firması Alex Makine; yeni bir İJS’ye tüm yenilikleri ve geniş ürün çeşitliliğiyle hazırlandı. Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; Hongkong fuarının iptal olmasıyla birlikte bu yılın İJS’den beklentisinin artığını, İtalya fuarının ise İJS’ye yakın bir tarihte düzenlenmesinin bir dezavantaj değil aksine avantaj teşkil edeceğini söyledi.

İtalya fuarı için uzak ülkelerden gelecek olan alıcıların, birkaç gün Avrupa’ya geçerek İJS’yi yerinde görmek isteyeceklerini öne süren Ümit Çağlar; “Bir anda dezavantaj gibi görünen durumun avantajını yaşayabiliriz. Verimli geçen İJS’nin Ekim ayağı, Mart organizasyonuyla ilgili beklentileri yukarı çekti. Tüm ekibimiz ve yeni makinelerimiz, sarf malzemelerimizle sektör mensuplarını standımızda ağırlamaya hazırız” diye konuştu.

Yakın zaman önce Alex Makine tarafından piyasaya sürülen XRF değerli maden analiz cihazının, mobil versiyonunun (el tipi) tanıtımı fuar alanında yapılacak. Alex Makine; fuar günü yine sürpriz yeniliklere imza atacak. Fuar öncesi bazı sürprizleri açıklamak istemediklerini kaydeden Çağlar; Alex Makine’nin son dakikada fuara yetiştirmeyi planladığı çok sayıda yeni ürünlerinin bulunduğunu, özellikle lazer makinelerinin yeni versiyonlarının büyük ilgi çekeceğini dile getirdi.