SEKTÖR > Kral Faruk “İlk hedef İstanbul Jewellery Show”

Kral Faruk “İlk hedef İstanbul Jewellery Show”

El işi Halat zincir takı grubunun efsanevi üreticilerinden biri olan Kral Faruk (Faruk Sevgili) şarnel (içi boş takılar) takı grubunun yüksek kaliteli, trend modellerini Altınşehir’de başarıyla üretmeye devam ediyor. Anadolu’da çok sayıda fuara katılan ve çeşitli sponsorluk destekleri sunan Altın Halat; bir sonraki yıl İstanbul Jewellery Show’da katılımcı olmayı planlıyor. İstanbullu kuyumcuların gönlünü fetheden Kral Faruk; İstanbul üzerinden yabancı alıcılar ile tanışmayı hedefliyor…

Kahramanmaraş’ın önde gelen halat zincir, Cartier zincir üreticisi Altın Halat; başarılı geçen yılın ardından 2022 yılına da iyi bir giriş yaptı. Geniş ürün yelpazesiyle, ülke çapında farklı noktalarda yer alan kuyumcu dostlarıyla, çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Altın Halat; Anadolu fuarlarında gösterdiği başarıyı İJS’ye de taşımayı gündemine aldı.

Altın Halat firma sahibi Kral Faruk; her geçen gün İstanbullu kuyumcularla ticaretlerini arttıran markalarının, 2023 yılında İJS’de katılımcı olmayı planladığını, Anadolu’da katıldıkları fuar deneyimlerinin İstanbul’da kendilerine avantaj teşkil edeceğini söyledi.

Pandeminin ekonomiye olumsuz etkilerinin tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de görüldüğünü kaydeden Kral Faruk; “Altın Dünyanın her noktasında, savaşta ve barışta güvenilir liman olmaya devam ediyor. Başka ürün gruplarına ve sektörlere bakıldığında altın fiyatlarının yükselişinin daha makul olduğunu görmekteyiz. Bugünleri hep birlikte aşacağız. İstanbul fuarına katılımcı olduğumuz andan itibaren, ihracat önemli bir hedefimiz olacak” dedi.