SEKTÖR > “Böylesi Özel Kalite Bir Bende” var diye yola çıktılar BİBEN GOLD Yarı Mamul

“Böylesi Özel Kalite Bir Bende” var diye yola çıktılar BİBEN GOLD Yarı Mamul

Sektördeki firmalardan sağladıkları yarı mamul ihtiyaçlarının önemli kısmını zaman içerisinde kendi bünyelerinde çözümlendiren Kabaloğlu Kuyumculuk; portföylerindeki ürünleri kuyum üreticilerine sunma kararı aldı. Kuyumcukent AVM zemin katında hizmete giren BİBEN Gold; başta altın kalemli top, zincir, kilit olmak üzere birçok yarı mamul seçeneği sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Kuyumcukent AVM’de kapısını açan BİBEN Gold; yarı mamul alanında hizmet sunan markalar arasında yerini aldı. Deneyimli girişimci Serkan Toksa ve Kabaloğlu kuyumculuk firma sahipleri Selçuk ve Mustafa Kabal tarafından ortak kurulan BİBEN; yüksek kaliteli ve her yerde kolaylıkla bulunmayacak yarı mamul ürünleriyle dikkat çekiyor.

Serkan Toksa; fantezi set, dorika ve jessica tarzı ürünler imal eden Kabaloğlu Kuyumculuğun; yarı mamul alanında ürün kalitesini ve çeşitliliğini bir aşama ileri götürmek arzusu ile BİBEN Gold ismiyle kendi markalarını kurma kararı aldıklarını söyledi.

İhracat ağırlıklı çalışan Kabaloğlu Kuyumculuğun; yüksek kalite standartlarını BİBEN Gold’a aktardığını ve özellikle altın kalemli top (farklı desenleri bulananlar dahil olmak üzere) zincir ve kilit yarı mamul ürün grubunda oldukça iddialı olduklarını kaydeden Serkan Toksa; özellikle piyasalarda yaşanan durgunluk dönemlerinde yeni tasarımların daha fazla talep edildiğini, yeni düşünceler ve yeni tasarım peşinde olan markaların BİBEN Gold çatısı altında arzu ettikleri yarı mamulleri bulabileceklerini dile getirdi.

Toksa; üretici olmalarının avantajıyla, yarı mamulden kuyum ustalarının beklediği ürün ve kaliteyi kolaylıkla yansıtacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Biz yarı mamul tasarımı ve üretimine bitmiş ürün tasarımı kadar önem veriyoruz. Yarı mamulü üretirken, onun bir takıda kullanılacak pozisyonunu ve bitmiş halini de düşünmek zorundasınız. Çok yetenekli bir modelci bile düşük kaliteli bir yarı mamul ile tasarım yapmakta zorlanır. Yeni kurulan markamız şu an için yüksek kaliteyi uygun ve rekabetçi bir fiyat eşliğinde piyasaya sunuyor. Tüm sektör mensuplarımızı yeni açılan mağazamıza bekliyoruz.”