SEKTÖR > Bu aralar yurtdışına giden takılarımız çok SESli

Bu aralar yurtdışına giden takılarımız çok SESli

“Ses Kilit & Yarı Mamul” son aylarda ihracat yapan firmalarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor

Yarı mamül ve kilit ürün grubunda son dönemin en önemli çıkış yapan markalarından biri olan SES Kilit Yarı Mamul; son aylarda ağırlıklı olarak ihracat yapan markalarımızın taleplerine karşılık veriyor. Bol bol 18 ve 21 ayar kilit, yarı mamul üreten SES Kilit; ihracat için hazırlanan yüksek kaliteli takıların gücüne güç katıyor…

Yüksek altın fiyatlarının etkisiyle iç piyasada takı talepleri en dip seviyelere indi. Şimdi tüm gözler ihracat alanına çevrildi. İhracat yapan firmalarımızın yoğun temposu devam ediyor. Üreticinin sağ kolu olan markalarımızdan biri olan SES Kilit & Yarı Mamul; son aylarda ürettiği yarı mamullerin büyük bir bölümünü ihracat yapan firmalarımıza yönlendiriyor.

SES Kilit & Yarı Mamul firma sahibi Serkan Konuk; her geçen gün ihracat yapan markaların SES kalitesini daha fazla tercih ettiğini, çok yakında satışa sunacakları Omega Simit Şarnel Kilit modelleriyle, kilit yarı mamul ürün grubunda ürün çeşitliliğini en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi.

Olabildiğince hafif ara parça ve yarı mamul üretmeye özen gösterdiklerini kaydeden Serkan Konuk; “2021 yılı, yılın son iki ayı hariç oldukça verimli geçti diyebiliriz. 2022 yılında ortaya çıkacak olan fiyat istikrarı ile birlikte tekrar sektörümüzün iş temposunun artacağına inanıyoruz. 2021 yılında çok ciddi yatırımlar yaparak, satışa sunduğumuz ürünlerin büyük bir bölümünü kendimiz imal eder hale geldik. Önümüzde Sevgililer Günü var. Bu dönemde çok sayıda hayalet kolye satılması bekleniyor. Böyle olunca zincir ve kilitlere talep artacaktır” diye konuştu.

SES Kilit; kalitesini tercih eden firmaların sayısının her gün arttığını sözlerine ekleyen Konuk; 2022 yılı içinde yarı mamul ihracatı alanında direkt satışlar yapmayı planladıklarını, yurtdışında pandemiyle birlikte kuyum üretiminin arttığını ve çok daha fazla yarı mamul ürüne talep olmasının beklendiğini dile getirdi.