SEKTÖR > Arzu Alyans 2023 yılında binlerce çiftin mutluluğuna şahitlik etti

Arzu Alyans 2023 yılında binlerce çiftin mutluluğuna şahitlik etti

Tüm takı grupları içinde çok özel bir yere sahip olan ve manevi değeri maddi değerinin üstünde görülen alyans takılar; 2023 yılında görevini başarıyla tamamladı. Alyans takı Dünyasının özel isimlerinden biri olan Arzu Alyans; 2023 yılında belirlediği hedefleri yakaladı. Tecrübeli firma; 2023 yılında müşterilerini hem ürün kalitesi hem satış sonrası titiz hizmet anlayışıyla mutlu etti.

Ülkemizin önde gelen alyans firmalarından Arzu Alyans; son derece başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. 2023 yılında binlerce çiftin mutluluğuna şahitlik eden, birbirinden güzel alyanslarıyla unutulmaz hatıralar bırakan Arzu Alyans; yeni yıla yeni yatırımlarla giriş yapmayı planlıyor.

Tecrübeli markamız; 2024 yılında mobil ekip sayısını arttıracak ve perakende kuyumcularıyla yakın temasa büyük önem verecek. Arzu Alyans; 2023 yılında giriş yaptığı fantezi takı grubu alanında çok sayıda yeni modeli ürün portföyüne eklemeyi de planlıyor.

“Mesleğimizin kıymetini bilelim…”

Arzu Alyans firma ortağı Uğur Cesur; altın takı üretiminin gerçekten ciddi emek ve tecrübe istediğini, sektör mensuplarının kendi yaptıkları işe büyük saygı duyarak hak ettikleri kazançları etmesini böylelikle uzun vadeli sürdürülebilir ticaret yapmalarının önünün açılacağını dile getirdi.