SEKTÖR > Tatlı telaş

Tatlı telaş

Ekay Kuyumculuk tam puan aldığı kelepçe takı grubunda siparişleri yetiştirme telaşında…

Deneyimli kuyum ustası Emrah Kesim ve ekibi yeni sezona kelepçe takı grubu üretimine ağırlık vererek başlamışlardı. Geçtiğimiz ay ilk parti kelepçe takılarını piyasaya sunan Ekay, tam puan aldı ve yeni siparişleri zamanında yetiştirme telaşına düştü.

Ülkemizin dört bir yanında ve her yaştan takıseverin tercihi olan kelepçe takılar; çok sayıda kuyum atölyesinde başarıyla üretiliyor. Kuyumcukent’te yer alan Ekay Kuyumculuk; çok farklı takı gruplarında başarılı çalışmalarıyla tanınıyor. Marka; bu yıl stratejik bir değişiklik yaparak yaz boyunca kelepçe takı ağırlıklı üretim yapma kararı aldı.

Firma sahibi Emrah Kesim; müşterilerinden gelen talepler ve kelepçe takının özellikle düğün sezonunda çok talep görmesi neticesinde mesailerinin büyük bölümünü kelepçe takı üretimine kanalize ettiklerini belirterek; “İlk parti kelepçe takılarımız büyük beğeni topladı. Çok hafif ürettiğimiz kelepçe modellerimizin hemen hemen hepsinden yüklü miktarda sipariş aldık. Tüm siparişlerimizi zamanında yetiştirmek için büyük mesai harcıyoruz” dedi.

Mücevher fiyatlarının çok kısa süre içinde dolar bazında ciddi bir artış gösterdiğini vurgulayan Kesim; “Düğün alışverişlerinde son dönemde mücevher ciddi pay alıyordu. Bu yaz; mücevher satışlarının düşmesiyle farklı ayarlarda altın takılar daha fazla öne çıkacak. Bize gelen siparişlere göre her ayarda kelepçe takılarımızı müşterilerimize sunacağız. Sadece klasik kelepçe modelleri yapmıyoruz. Şarnel kelepçe, fantezi kelepçe alanında da bol bol yeni modeller sunacağız” diye konuştu.