SEKTÖR > Her ziyaretinizde yeni ve hafif takılar sizi bekliyor

Her ziyaretinizde yeni ve hafif takılar sizi bekliyor

Sektörümüzün kıymetli ve tecrübeli kuyum ustalarından Sezgin Çolak tarafından kurulan Sezgold; yeni yıl ile birlikte 6. yılına adım attı. 14 ayar takı grubunda bir kuyumcunun, alyans, tel bilezik hariç ihtiyacı olan tüm takıları tek bir çatı altında toplayan Sezgold; son tüketicinin beklentilerine uygun, yenilikçi modelleriyle kuyumcu dostlarının yüzünü güldürüyor. Sezgin Çolak; kardeşi Zafer Çolak ile birlikte başarılı bir takım çalışması ortaya koyuyor. Hem hafif hem de yeni tasarımlar görmek için en kısa yol Sezgold Mağazası….

Küçük yaşta mesleğin tozunu yutmaya başlayan ve değerli kuyum ustalarıyla çalışma şansı yakalayan Sezgin Çolak; 23 yıllık meslek yaşantısının ardından markası Sezgold ile 6 başarılı yılı geride bırakıyor. Yeni yıl ile birlikte birçok yeni tasarımı vitrinlerine taşıyan Sezgold; 2021 yılında yine hafif ve trend takılar arayanların vazgeçilmez adresi olacak.

Yüksek altın fiyatlarının karşısında hafif takı kozuyla yer alan Sezgold; trend olan takılar denince öne çıkan bir marka oluyor. Hafif takı gruplarında hep yeni ürün beklentisinin piyasada üst düzey olduğunu belirten Sezgold firma sahibi Sezgin Çolak; “İnsanlar bu takılarda yeniyi görmek istiyor ama iş alıma gelince yine büyük bir çoğunluk daha klasik tarzları ve sembollere sahip olan kolyeleri tercih ediyor. Biz yine de farklı konseptlere, fantezi türü takılara da ürün grubumuzda sıklıkla yer veriyoruz” dedi.

Özellikle büyük şehirlerde ve batı bölgelerimizdeki gençlerin altın takıdan biraz uzaklaştığını kaydeden Sezgin Çolak; “Gençler çok hafif ve günlük kullanıma uygun altın takılar tercih ediyor. Ağır takılardan çok hızlı bir uzaklaşma var. Bu durum sadece altın fiyatlarının yüksekliğiyle ilişkilendirilemez. Avrupa’da insanlar çok hafif ve sade takılar tercih ediyor. Avrupa’daki akımlar batıda yaşayanlarımızı etkiliyor. Doğudaki takı kullanıcıları da artık 14 ayara, hafif takılara yaklaşıyor” diye konuştu.

Yeni tasarımlar geldikçe hiç kasalarında beklemeden ürün portföylerine dahil ettiklerini kaydeden Çolak; “Biz günün şartlarına göre yeni tasarımlarımızı kasamızda bekletmiyoruz. Hemen anında vitrinimize taşıyoruz. Bizi ziyaret eden alıcılarımız her hafta yeni takılar görebiliyor” dedi.

Sezgold ınstagram hesabının aktif olarak ziyaret edildiğini ve hem perakende kuyumcusunun hem de son tüketicinin Sezgold’un en yeni modellerini ilk olarak instagram sayfasında gördüklerini sözlerine ekleyen Sezgin Çolak; kısa süre içinde sosyal medyada güzel bir çıkış yakaladıklarını, ürünlerini beğenip kendileriyle iletişime geçenleri toptancılara ve kuyumculara yönlendirdiklerini dile getirdi.