SEKTÖR > “SERRA ALTIN” 2022 yılında hedefi tam 8’den vurdu

“SERRA ALTIN” 2022 yılında hedefi tam 8’den vurdu

Samet Kalkan “Serra Altın olarak 8 ayar takı grubuna geçişimiz tam isabet olmuştur. 2023 yılında 8 ayar takıların yükselişi tüm hızıyla devam edecek”

Çemberlitaş Kılıççılar Sokak’ta değerli maden ticareti yapan aynı zamanda hafif hediyelik takı grubunda öne çıkan Serra Altın; 2022 yılında 14 ayar takı grubundan çıkış yaparak satışa sunduğu tüm takıları 8 ayar olarak piyasaya sundu. Çok isabetli bir karar verdiklerini belirten firma ortağı Samet Kalkan; 2022 yılında büyük çıkış yapan 8 ayar takıların, 2023 yılında da takıseverlerin ve kuyumcuların vazgeçilmezi olacağını ifade etti.

Kapalıçarşı girişinde yer alan Serra Kıymetli Madenler, kardeş markası Serra Altın ile son derece başarılı takıları sektör mensuplarımıza sunuyor. 2022 yılının Şubat ayında tüm ürün grubunu 8 ayar takılar ile güncelleyen Serra Altın; bu hamlesiyle yılı son derece başarılı bir şekilde tamamlamayı başardı.

Serra Kıymetli Madenler firma ortağı Samet Kalkan; yükselen altın fiyatları karşısında 8 ayar takıların özellikle hediyelik takı alım aşamasında herkesin bir numaralı tercihi olduğunu, yılbaşı, Sevgililer Günü ve kişiye özel günlerde 8 ayar takıların uygun bütçesiyle hediyelik takı arayanların, geniş kitlelerin altın takıdan uzaklaşmasının önüne geçtiğini söyledi.

2023 yılında artık 8 ayar takıların girmediği kuyumcu mağazası kalmayacağını kaydeden Samet Kalkan; “Ürünlerimizi kararmama garantisi altında satıyoruz ve her şartta satışa sunduğumuz takıların arkasında duruyoruz. Böylesi bir yaklaşım, kuyumcu dostumuz açısından da memnuniyetle karşılanıyor. Yeni yılda yeni tasarımlarımızla 8 ayar takılar ana kalemimiz olmaya devam edecek. Vitrinimizin küçük bir bölümünü 14 ayar takılara da ayırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Tamamen peşin çalışma prensibi, uygun işçilik fiyatlarıyla çalıştıklarını sözlerine ekleyen Kalkan; “Alırken kazanmanın güzelliğini mağazamızda sektör mensuplarımız doyasıya yaşıyor. Sektörümüzün değerli 8 ayar takı üreticilerinin yüksek kaliteli takılarını bizde ürün portföyümüzde bulunduruyoruz” dedi.