SEKTÖR > Hongkong’ta olmak sadece Hongkong’ta olmak anlamına gelmiyor

Hongkong’ta olmak sadece Hongkong’ta olmak anlamına gelmiyor

Türk kuyumculuğunun farklı coğrafyalarda daha fazla söz sahibi olması için Hong Kong Uluslararası Kuyumculuk Fuarı büyük önem teşkil ediyor. ONKA Gold; Asya kıtası açılımında Hongkong’a büyük önem veriyor…

Yurtdışında birçok uluslararası fuara katılan, altından mamül takı ihracatında ülkemizin önde gelen firmaları arasında yer alan ONKA Gold; ikinci kez Hongkong fuarına katılım gösterecek. 1 -5 Mart tarihleri arasında Hongkong’ta düzenlenecek olan uluslararası fuar; birçok markamızın Asya kıtasında daha büyük çaplı ticari faaliyetlerde bulunması için önemli bir platform özelliğine sahip.

Ülkemizin genç ve dinamik ihracat markalarından biri olan ONKA Gold; yeni bir fuar heyecanına hazırlanıyor. ONKA Gold; Mart ayı içinde hem Hongkong hem de İstanbul Jewellery Show’da sahne alacak. ONKA Gold yöneticileri; Türk kuyumculuğunun Asya’daki ülkeler ile daha fazla ticari ilişki içinde bulunması ve farklı coğrafyalarda söz sahibi olması açısından Hongkong fuarının çok önemli bir itici güç oluşturabileceğini ifade ettiler.

ONKA’nın zengin ürün çeşitliliğinin Dünyanın her yerine hitap edebilecek düzeyde olduğunu belirten firma yöneticileri; Hong Kong Fuarında fantezi ve tasarımı ön plana çıkan yeni takı modellerini sergileyeceklerini, fuar biter bitmez de 10 gün içinde İstanbul Jewellery Show’un Mart ayağına katılacaklarını söylediler.