SEKTÖR > Uygun bütçesiyle tüketicinin yüksek satış rakamlarıyla kuyumcunun yüzünü güldüren bilezik Gülsima Bilezik” ister 14K ister 8K

Uygun bütçesiyle tüketicinin yüksek satış rakamlarıyla kuyumcunun yüzünü güldüren bilezik Gülsima Bilezik” ister 14K ister 8K

Zengin model çeşitliliğiyle yıllardır kuyumcuların yüksek satış rakamları yakalamasına katkı sağlayan Gülsima Bilezik; ülkemizin dört bir yanında ilgi görmeye devam ediyor. Yüksek altın fiyatları karşısında 14K ve 8K bilezikleriyle ekonomi dersi veren Gülsima; başarılı bir yaz sezonunu geride bırakıyor. Gülsima imzalı hediyelik bilezikler; hem yurtiçinde hem de yurtdışında sezonun öne çıkan modellerini oluşturdu.

Bileziğe yıllarını veren değerli üreticilerimizden Gülsima Kuyumculuk; her bütçeye uygun 14 ve 8 ayar bilezikleriyle yaz boyunca ülkemizin dört bir yanına ürünlerini servis etti. Gülsima kalitesi; şimdi de yılın son bölümündeki düğün sezonunda ön plana çıkacak. Okulların açılmasını bekleyen, yazlıklardan insanların dönmesini bekleyen binlerce çift; Dünya evine girmek için Eylül ayından sonraya düğün törenlerini yapacaklar.

Çok geniş model çeşitliliğine sahip olan Gülsima Kuyumculuk; bu yıl özellikle gurbetçilerinde yoğun ilgisiyle karşılaştı. Artık 14 ve 8 ayar bilezikler; bir alternatif olmaktan çıktı ve kuyumcu vitrinlerinin esas aktörü haline geldi.

Gülsima Kuyumculuk firma sahibi Adem Gülsoy; Türkiye’de çok geniş bir coğrafyaya Gülsima imzalı bileziklerin sunulduğunu, hediyelik bilezik dendiğinde her türde (içi boş, tel, fusion) modelin geniş stoklar eşliğinde satışa sunulduğunu söyledi.

Anadolu’da bu yıl 14K ve 8K bilezik satışları 22 ayar bilezikleri geride bıraktı…

Yüksek altın fiyatlarıyla birlikte, halkın aynı oranda artmayan alım gücünün etkisiyle vatandaşların hızla daha ekonomik bileziklere yönlendiğini vurgulayan Adem Gülsoy; “14 ayar bilezik grubunda uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Bu ürün grubunun ilk üreticilerinden biriyiz. 14K’daki başarımızı 8K bileziklere de yansıttık. 8 ayar bilezikler; bu yıl en batıdan en doğuya kadar binlerce kuyumcunun vitrininde yerini almıştır. Gaziantep’de düzenlenecek olan fuara katılan tüm kuyumcu dostlarımıza da başarılar dilerim” dedi.