SEKTÖR > Fırtınada yol alan… Güneşli havada koşar “MR Gold”

Fırtınada yol alan… Güneşli havada koşar “MR Gold”

Deneyimli kuyum ustası Mustafa Reyhanlıoğlu tarafından pandeminin ilk günlerinde kurulan ve 3 yılı geride bırakmaya hazırlanan MR Gold; zorlu günlerde piyasaya çıkan ve kaliteli ürünleri, titiz müşteri memnuniyet yaklaşımıyla ayakta dimdik kalan bir marka haline geldi. Birçok takı grubunu başarıyla üreten MR Gold; 2022 yılını başarıyla geride bırakmaya hazırlanıyor.

Küçük yaşta mesleğe adım atan ve bu yıl itibariyle 27 başarılı meslek yılını geride bırakan Mustafa Reyhanlıoğlu; son 3 yıldır markası MR Gold ile başarılı kuyum üretimleri gerçekleştiriyor. Deneyimli ustalardan mesleği öğrenen, sektörün önde gelen markalarında görev alan Mustafa usta; 3 yıl önce kendi markasıyla yola çıkmaya karar vermiş.

14 ayar ağırlıklı üretim yapan Mustafa usta; genç kadrosuyla birçok takı grubunda başarıyla çalışmalar ortaya koyuyor. Sürekli yeni ve özgün tasarımlar çıkaran MR Gold; fusion üretim tekniğini de başarıyla ortaya koyan bir genç marka olarak dikkat çekiyor.

Günün gelişen ve değişen koşullarına adapte olmayan markaların zorlu pazarda kendilerine yer bulmalarının çok zor olduğunu kaydeden Mustafa Reyhanlıoğlu; “Firmamızda takı tasarım uzmanımız görev yapıyor. Bende tasarım konusunda sık sık fikirlerimi arkadaşlarımla paylaşıyorum. Kaliteden taviz vermeyen, yenilikçi yaklaşamını sıkı bir şekilde koruyan MR Gold; 2022 yılını hedeflerine uygun bir şekilde kapatıyor” dedi.

MR Gold takılarının aracılar vasıtasıyla ülkemizin dört bir yanına servis edildiğini kaydeden Reyhanlıoğlu; “Yarı mamül haricinde tüm üretimimizi kendi atölyemizde gerçekleştiriyoruz. Üretimin tüm aşamalarının atölyemizde olması bizim kontrolümüzde yüksek kalite ortaya koymamız açısından büyük önem teşkil ediyor. Takip eden yerine takip edilen marka olmaya büyük özen göstererek çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.