SEKTÖR > Usta işi takılar fuara çok yakıştılar

Usta işi takılar fuara çok yakıştılar

Sektörümüzün tecrübeli markalarından biri olan A Usta Kuyumculuk; ilk kez İstanbul Jewellery Show deneyimi yaşadı. Yüksek kaliteli, zengin ürün çeşitliliğine sahip olan A Usta Kuyumculuk; usta işi takıları standında yerli ve yabancı sektör mensuplarına sundu. Fuara çok yakışan A Usta imzalı takılar; bu yaz kuyumcu vitrinlerine iddialı giriş yapacak…

Abdurrahman Usta yönetiminde çalışmalarını Kuyumcukent bünyesinde yürüten, tecrübeli ustalarıyla kuyumcuların yüksek satış yapacakları takılar imal eden A Usta Kuyumculuk; ilk kez İJS’ye katılım gösterdi.

Birbirinden şık ve yeni modelleriyle dikkat çeken dinamik marka; özellikle 14 ayar takı grubunda çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. A Usta firma sahibi Abdurrahman Usta; “Pandeminin araya girmesiyle birlikte birkaç yıldır katılmayı planladığımız İJS’ye bu yıl dahil olduk. Tabi ki ilk katılımımızda önceliğimiz, genç markamızı geniş kitlelere tanıtmak oldu. Hem etkin bir tanıtım yaptık hem de çok sayıda yerli ve yabancı alıcılarla tanışma fırsatı yakaladık” diye konuştu.

Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte piyasalarda önemli bir canlanma beklendiğini, ertelenen düğünler ve yıllık rutin düğünlerin biraraya gelmesiyle bu yaz mevsiminde kuyum alışverişinin üst noktaya çıkacağını tahmin eden A. Usta; “Sezona çok sıkı hazırlandık. İşini çok seven ve aşkla icra eden bir ekibimiz var. Yeni modellerimizin beğenilmesi bizi ekstra motive etti. Bundan böyle İJS’ye düzenli katılmayı planlıyoruz. Firmamız ilk ihracat çalışmaları için yabancı alıcılarla iletişime geçme şansı da yakaladı” dedi.