SEKTÖR > Hayallerinizi zincire vurmayın “Esen Halat” ile zincir takı grubunda sınırsız olduğunuzu unutmayın

Hayallerinizi zincire vurmayın “Esen Halat” ile zincir takı grubunda sınırsız olduğunuzu unutmayın

Yakın zaman önce ülkemizin en büyük zincir markalarından biri olan İstor Kuyumculuk ile işbirliği yapan Esen Halat; onlarca farklı zincir modeliyle bu yıl Anadolu kuyumcusuna sınırsız zincir takı modelleri sundu. Hangi zinciri isterseniz isteyin Esen Halat size net yanıt verecek. Size bir “Esen” yeter….

Kahramanmaraş’ın seçkin halat zincir üreticisi Esen Halat; bu yıl itibariyle müşterilerinin farklı zincir modelleri talebine de olumlu yanıtlar vermeye başladı. Ülkemizin önemli zincir markalarından biri olan İstor Kuyumculuk ile işbirliği yapan Esen Halat; özellikle Anadolu’daki kuyumcuların hayallerindeki zincirleri gerçeğe dönüştürüyor.

Esen Halat firma sahibi Kılıç Ali (Esenceli); ülkemizin en büyük zincir takı üreticisi markalarından biri olan İstor Kuyumculuk ile yaptıkları işbirliğinin daha ilk aylarında çok olumlu sonuçlar ortaya koyduğunu, sürekli güncellenen zincir modelleriyle Esen Halat’ın zincir takı grubunda A’dan Z’ye her modeli ürün portföyüne dahil ettiğini söyledi.

Kılıç Ali; “İstor’un yüksek kaliteli zincirlerini Anadolu’da çok sayıda ilimize ulaştırmaya başladık. İstor; zincir takı grubunda ülkemizin önde gelen markalarından birisi ve çok sayıda farklı makine zincir üretimiyle Dünya çapında, kendi branşında tanınan bir üreticidir. Biz de onlara el işi zincir takılar sunuyoruz. Yaptığımız karşılıklı anlaşmanın ülke kuyumcularımızın iş hayatına büyük kolaylıklar kattığını görüyoruz” diye konuştu.

2023 yılında İstanbul’da ofis açmayı planladıklarını da sözlerine ekleyen Kılıç Ali; sürekli büyüme stratejileri benimseyen markalarının ihracat alanında da önemli adımlar atmak için hazırlık içinde olduğunu dile getirdi.