SEKTÖR > Fuar öncesi takılarınıza “Sena Yaldız” dokunuşu iyi gelecek

Fuar öncesi takılarınıza “Sena Yaldız” dokunuşu iyi gelecek

Sena Yaldız; Çarşı, Kuyumcukent ve Elmas Borsa Kule İş Merkezi’ndeki atölyeleriyle kuyum üreticisinin olduğu her yerde hizmet vermeye devam ediyor. İJS Mart fuarı öncesi takılarınıza son rötüşlar için Sena Yaldız atölyeleri sizi bekliyor…

Değerli maden kaplama, patlatma, cila ve yaldız alanında yıllardır sektörümüze başarılı hizmetler sunan Sena Yaldız; bu aralar ağırlıklı olarak İstanbul Jewellery Show’a katılmaya hazırlanan firmalara hizmet sunuyor. Yaklaşık 2.5 aydır Elmas Borsa Kule İş Merkezi’nde de hizmet sunmaya başlayan tecrübeli marka; bu aralar yoğun mesai harcıyor.

Altın takılara yüzey kaplama işciliğinin tecrübeli ustası Serdar Çelik tarafından kurulan Sena Yaldız; Çarşı, Kuyumcukent şubelerinin ardından, İstanbul Vizyon Park’ın hemen yanında hizmete açılan Borsa Kule İş Merkezi’nde üçüncü şubesini de geçtiğimiz günlerde hizmete açtı. Yeni şubelerinde ziyaret ettiğimiz Sena Yaldız ekibi hummalı bir çalışma içinde.

İJS Mart fuarına katılan çok sayıda firmanın en yeni tasarımlarına Sena Yaldız, son dokunuşları yapacak. Kendi bünyesinde tecrübeli ekibiyle son dönemde cila hizmeti de sunan Sena Yaldız; vitrinlere çıkmadan önce takıları en güzel hale getiriyor.

Serdar Çelik ustamız; yaşanan büyük deprem felaketinin acısını en derinden hissetiklerini, bu dönemde yoğun çalışmalar yaparak elde edilen ekonomik kazancın önemli bir kısmının afet bölgesine yardım olarak gönderilmesi gerektiğini ifade etti. İJS Mart fuarının iyi geçeceğini ve ülkemizin kuyum ihracatında artan potansiyeline katkılar sağlayacağını kaydeden Serdar Çelik; özellikle fuar kapsamında sergilenecek takıların son dakikalarda yaldız firmalarına gelmemesini tavsiye etti.