SEKTÖR > Her koşulda güler yüzün altından daha kıymetli olduğu adres “Aktif Kıymetli Madenler”

Her koşulda güler yüzün altından daha kıymetli olduğu adres “Aktif Kıymetli Madenler”

Kuyumculuk mesleğine yaklaşık 15 yıl önce adım atan ve 1 yıldır kendi markası “Aktif Kıymetli Madenler” ile sektörümüze hizmet sunan Akif Sarıyer; değerli maden ticareti alanında yeni bir soluk olarak karşımıza çıkıyor. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 3’üncü katta yer alan çalışma ofisini 1.kat 3. Sokak 39 numaraya taşıyan Aktif Kıymetli Madenler; yeni adresinde yeni hedeflere yönelecek. Aktif Kıymetli Madenler; özellikle güleryüzlü ve samimi yaklaşımıyla kısa sürede çok sayıda kuyumcunun tercihi oldu.

Uzun yıllar sektörümüzün önde gelen markalarında değerli maden ticaretiyle uğraşan Akif Sarıyer; son 1 yıldır kendi markasıyla sektörümüz içinde yüksek kaliteli hizmet sunuyor. Değerli maden ve hurda alım satım ticaretiyle kısa sürede önemli bir kitle edinen Aktif Kıymetli Madenler; çalıştığı alanda yılların tecrübesine sahip olan ve büyük sermayeleriyle önemli güçlere sahip olan rakiplerinin arasından, yüksek müşteri memnuniyeti, güleryüzlü yaklaşımı ve hızla sorun çözücü kimliğiyle kendine yer ediniyor.

Akif Sarıyer; 2020 yılının çok zorlu şartlarında markalarının hayata merhaba dediğini ve bu çetin koşullar içinde ayakta kalma başarısı göstererek, kısa sürede önemli tecrübeler elde etme imkanı yakaladıklarını söylüyor. Akif Sarıyer; özellikle Anadolu’dan çok sayıda kuyumcunun İstanbul’daki değerli maden ticaretlerine aracılık yaptıklarını, en büyük sermayelerinin kendileriyle çalışanların duydukları büyük güven duygusu olduğunu ifade ediyor.

Has maden, gram altın alım satım, hurda altın, takoz gibi değerli maden ticaretiyle ilgili gerekli tüm işlemlerin firmalarında yapıldığını belirten Sarıyer; “Hizmet verdiğim alanda çok tecrübeli ve güçlü markalar var. Çok zorlu piyasa koşullarında adım attık. Bugüne kadar müşterilerimize ‘hayır’ cevabı vermeden yolumuza kararlılıkla devam ettik. 2021 yılına yeni adresimizde giriş yapıyoruz. Sektörümüz için 2021 yılının güzel bir yıl olmasını diliyoruz ” diye konuştu.

Müşterileriyle abi kardeş ilişkisi içinde hareket ettiklerini ve her zaman sorunun değil çözümün bir parçası olma ilkesiyle hareket ettiklerini kaydeden Sarıyer; “Kontrollü bir büyümeyi tercih ediyoruz. Değerli maden işinde fiyat konusunda çok büyük farklar yaratmak mümkün değil o yüzden hizmet kalitemizi en üst seviyelerde tutmak büyük önem teşkil ediyor” açıklamasıyla sözlerini noktaladı.