SEKTÖR > Anka Kuşu 8. Yaşında çok daha fazla kuyumcu vitrinine konacak

Anka Kuşu 8. Yaşında çok daha fazla kuyumcu vitrinine konacak

Son yıllarda gram altın büyük bir ilerleme kaydederek, sarrafiye ürünleri geride bıraktı ve son tüketicinin adeta sevgilisi oldu. Ülkemizin seçkin kıymetli maden ve döviz firmaları artık kendi gram altınlarını satışa sunmaya başladılar. NZP Gold’un modern altın rafinerisinde markaya özel anahtar teslim gram altın alan firmaların sayısı artıyor. Aynı zamanda NZP Gram altınlarını ülke genelinde satan kuyumcu sayısı da 3 haneli rakamlara ulaştı. 2020 yılında NZP Gold; kendi özel Anka Kuşu olan sembolüne sahip gram altınlarını çok daha fazla kuyumcunun vitrinine sokmakta kararlı. Gram altında dram yaşamak istemeyenler için en kısa adres NZP Gold….

Gram altınlar, yüksek altın fiyatlarının da desteğiyle popülerliği en üst seviyeye çıktı. Düğünlerde ve özel günlerde sarrafiye altınlarına göre çok daha fazla tercih edilen gram altınlar; 0,25 / 0,50 gramlara kadar küçüldü. Artık birçok kıymetli maden ve döviz aracı kurumu kendi gram altınını müşterilerine sunmak istiyor. Ayrıca kuyumcular özel afişler eşliğinde NZP Gold gram altın bayiliklerine kapılarını açıyor. 2019 yılı içinde onlarca kuyumcu NZP Gold gram altınlarının bayiliğine geçiş yaptı.

NZP Gold Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niziplioğlu; gram altın üretiminin özel bir ustalığa ihtiyacı olduğunu, bu işteki ustalığın zirve noktasının NZP Gold gram altın fabrikasında bulunduğunu kayderek, “Gram altın şu anda kuyumcunun önemli gelir kaynağı durumuna geldi. Artık kuyumcuda gram altın bulunması zaruri bir hal aldı ve gram altın kuyumcunun demirbaşı oldu. NZP Gold gram altınları ülke sathında hızla yayılıyor. Bizimle çalışan kuyumcu dostlarımız, değerli maden ve döviz firmaları artık kendi gram altınlarını yaptırıyor. Birçok kuyumcuda markamızın bayiliğini alıyorlar. Avantajlı fiyatlar eşliğinde, yüksek kaliteli, ekstra güvenlik donanımına sahip ve hızlı servis ile mağazalarına ulaşan NZP; gram altında dram yaşamak istemeyen kuyumcuların en yakın dostu olmaya 2020 yılında da devam edecek” diye konuştu.

2020 yılını atılım yılı ilan ettiklerini ve hem yurtiçinde hem de yurtdışına çok daha fazla NZP Gold ürünlerinin piyasada olacağını kaydeden Niziplioğlu; “2020 yılı içinde özel çipli gram altınlar piyasaya sunarak, güvenli altın konusunda yeni bir sayfa açacağız. Kuyumcu dostlarımızı NZP Gold kalitesine davet ediyorum” dedi.