SEKTÖR > Aynı fiyata daha uzun ömürlü kullanım yüksek kaliteli sonuç “Tabi ki Erpol”

Aynı fiyata daha uzun ömürlü kullanım yüksek kaliteli sonuç “Tabi ki Erpol”

“Erpol imzalı ürünler her geçen gün hem yerli hem de yabancı kuyum ustalarının vazgeçilmezi oluyor. Muadillerine göre aynı fiyatta sunulan Erpol sarf malzemeleri; kullanım ömrüyle en az %50 daha fazla avantaj sağlıyor. Yüksek kalite, uygun fiyat ve uzun ömür… daha ne olsun…

Kuyum üreticilerinin yüksek kaliteli takılar üretmesi için etkin sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor. Yurtdışında da büyük ilgi gören Erpol ürünleri; kuyum üretiminin öne çıktığı birçok ülkede talep görüyor.

Kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan, yüksek kaliteli ürünlerin ortaya çıkması için etkin sarf malzemeler sunan Erpol Zımpara ve Fırça; özellikle ürünlerinin kullanım süresiyle dikkat çekiyor. Benzer ürünlere göre aynı bütçeler eşliğinde satın alınabilen Erpol; esas farkını kullanım esnasında ve süresinde ortaya koyuyor.

Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi firma sahibi Cengiz Yalçın; yüksek kaliteli Erpol ürünlerini kullananların başka bir markaya yöneldiklerine rastlamadıklarını, Erpol kalitesiyle ve uzun kullanım süresiyle birkez tanışanların başka yerlerde maceraya girmediklerini söyledi.

İşini çok severek yaptığını ve branşında 17 yıldır emek harcadığını vurgulayan Cengiz Yalçın; “Ürünlerimizi ortaya koymadan önce kuyum üreticisinin tezgahın başında neye ihtiyacı olduğunu ve nasıl bir sonuç elde etmek istediğini analiz ediyoruz. Kuyum üretimin detaylarını bilmek bize avantaj sağlıyor. Biliyoruz ki ne yaparsak yapalım mutlaka mükemmel sonuç için işin içine sevgi katmak çok önemli. Biz de bunu başarıyoruz. İnanın satışlarımızın üst seviyeye çıkmasından daha çok müşterilerimizin “Allah Razı Olsun” “Ne güzel ürünler üretmişsin” demesi bizim için esas mutluluk kaynağı oluyor” diye konuştu.