SEKTÖR > En iyi sonuçları bekleyenlerin adresi “Kaan Döküm”

En iyi sonuçları bekleyenlerin adresi “Kaan Döküm”

Bu yılın başında sektörümüze merhaba diyen Kaan Döküm, kısa sürede yüksek kaliteli döküm işçiliğiyle önde gelen kuyum üreticilerinin dikkatini çekti. Aradan geçen 10 aylık süre içinde belirlediği hedeflere ulaşan genç marka; işini çok severek yapan dinamik bir kadro ve ileri teknolojiye sahip makineleriyle yüksek kaliteli döküm hizmeti sunuyor. Hem 3D (Fusion) hem de klasik döküm işlerini başarıyla yapan Kaan Döküm; en iyi döküm atölyeleri arasına girmek için en iyi işleri masaya koyması gerektiğini çok iyi biliyor…

Son yıllarda döküm atölyelerinin sayısı artmaya devam ediyor. Bugün itibariyle istediğiniz yüksek kaliteyi takılara yansıtan döküm atölyeleri, iş hayatınıza büyük kolaylıklar katıyor. İyi bir döküm atölyesinden çıkan ürünlerin artık kuyumcu vitrinlerine gelmesine çok az işlem kalmış oluyor. O yüzden döküm atölyesi seçimi çok daha büyük önem teşkil ediyor.

Mesleğinde 12 yılı geride bırakan genç döküm ustası Kaan İlbeği; sektörümüzün önde gelen döküm atölyesinde edindiği tecrübeyi markasına, üstüne artı değerler koyarak yansıtmak için yola çıktı. Yaklaşık 10 ay önce Kuyumcukent’te faaliyetlerine başlayan Kaan Döküm; kısa sürede hem İstanbul’daki hem de Anadolu’nun farklı şehirlerindeki kuyum üreticisinin çalıştığı döküm atölyesi oldu.

İşini büyük bir özenle yapan ekip arkadaşlarıyla çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Kaan İlbeği; “Tüm mesleki kariyerimi döküm alanında geliştirdim. Daha önceki çalıştığım firmada elde ettiğim tecrübelerimin üzerine neler koymam gerektiğini çok iyi biliyorum. Özellikle 3D Projet ve Waxjet makinelerinden çıkan fusion takı gruplarının dökümünde atölyemizin başarılı çalışmaları kısa sürede öne çıktı. Yenilikleri takip eden aynı zamanda uygulayan, sürekli kendini geliştiren bir anlayışla atölyemizi geleceğe taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

2023 yılının kendileri açısından verimli geçtiğini, markalarının temelini titizlikle attıklarını belirten İlbeği; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Atölyemizde tasarım hizmeti sunmuyoruz. Bizimle çalışan firmaların hazırladıkları çizimleri hem muma döküyoruz hem de altına dökümünü gerçekleştiriyoruz. Firmaların modellerinin gizliliğine büyük önem gösteriyoruz. Atölyemizi kurarken önemli yatırımlar yaptık. Döküm işinde kullandığımız sarf malzemeleri seçerken çok titiz davranıyoruz çünkü en ufak ayrıntılar sonuca olumlu ya da olumsuz yansıma yapıyor. Yeni nesil döküm atölyesi kimliğiyle müşterilerinin iş hayatına etkin çözümler sunan markamız Kaan Döküm; çalışmalarını yeni yılda hız kesmeden kararlı bir şekilde devam ettirecektir. Kendimize has kalitemizi yakından görmek, deneyimlemek isteyen sektör mensuplarımızı atölyemize bekleriz.”