SEKTÖR > 14 Ayar Takılarda Aradıklarının Hepsi Burada… “Özişçi Kuyumculuk”

14 Ayar Takılarda Aradıklarının Hepsi Burada… “Özişçi Kuyumculuk”

Yaklaşık iki ay önce toptan satış mağazasını Şeref Efendi Sokağa taşıyan Özişçi Kuyumculuk, kısa süre içinde yoğun ilgi gördü ve birçok yeni alıcıyla tanışma fırsatı yakaladı. Pandemi kriziyle geçen 2020 yılında, tüm zorluklara karşın her hafta yeni model, vitrinlerine taşıyan Özişçi; müşteri memnuniyetini sözde değil özde gerçekleştiriyor…

Sektörümüzün tecrübeli markalarından biri olan Özişçi Kuyumculuk; 2020 yılının en durgun günlerinde önemli bir yatırım ortaya koyarak, toptan satış mağazasını sektörümüzün kalbi olarak kabul edilen Şeref Efendi Sokağa taşıdı. Özişçi Kuyumculuk firma sahibi Onur Özişçi; yeni yerlerine geçmelerinin daha ilk aylardan kendilerini mutlu ettiğini, sektörümüzün en işlek caddesinde yer almalarıyla birlikte birçok yeni alıcıyla tanışma fırsatı elde ettiklerini söyledi.

Özişçi marka konseptinin, “Çok satan 14 ayar takıların hepsinin tek bir adreste toplanması” olarak özetlenebileceğini kaydeden Onur Özişçi; “14 ayar takıların renkli dünyasına ev sahipliği yapıyoruz. 14 ayarda aradığınız tüm takıların hepsi burada, mağazamızda bulunuyor” dedi.

Belirli oranda 8 ayar takıların da ürün portföylerinde bulunduğunu ve altın fiyatlarının artmaya devam etmesiyle 8 ayar takıların da kuyumcu vitrinlerinde daha fazla yer alabileceğini belirten Özişçi; “Profesyonel takı tasarımcılarıyla çalışıyoruz. İstenen tüm modellerimizi 8 ayar olarak da üretebiliriz. Bu yıl sektörümüz çok sıkıntılı bir süreç geçirdi. Herşeye rağmen yeni tasarımlarımıza ara vermedik. Her hafta mağazamızı ziyaret edenler, hep yeni tasarımlar görmeye devam edecek” diye konuştu.

Corona virüs salgının İstanbul’da en üst seviyeye çıkmasıyla birlikte Anadolu’dan kuyumcu esnafının artık İstanbul’a çok fazla gelmediğini sözlerine ekleyen Onur Özişçi; pandemi günlerinde yeni tasarımlarının tanıtımını ve müşterilerinin ürün taleplerini ağırlıklı olarak whatsap üzerinden kurdukları iletişim sayesinde gerçekleştirdiklerini, mobil ekiplerinin de belirli bölgelere ürünlerini sunmaya devam ettiğini dile getirdi.

Özişçi’nin birçok yeni modelini, markanın Instagram adresine girerek yakından görebilirsiniz. @ozisci_kuyumculuk