SEKTÖR > Çok satanları arayanların yeni adresi “M. Y. Aren Gold”

Çok satanları arayanların yeni adresi “M. Y. Aren Gold”

Türk tasarımcısının ve Türk takıseverlerin isteklerini, hayallerini benzersiz kaliteli işçiliğiyle yıllardır farklı takı gruplarına yansıtan Mehmet Yaman; 32. meslek yılında yeni markası Aren Gold ile yeni hedeflere yöneliyor. 14 ayar ürün grubunda kırmızı ve yeşil renkli, çok satan takı modellerini üreten M. Y. Aren Gold; yaklaşık 8 aydır sektörümüzde ismini yüksek kalitesi eşliğinde duyuruyor. Henüz Aren Gold ile tanışmadıysanız, fuar zamanı ideal tanışma zamanı olacak….

Yeni yılın ilk aylarını yaşadığımız şu günlerde pek çok firma en yeni tasarımlarını vitrinlerine taşıma telaşında. Sektörümüzün kıdemli ustalarından biri olan Mehmet Yaman; yeni markası Aren Gold ile hızla müşteri kitlesini genişletiyor. CNC ve Lazer Kaynaklı ürün gruplarında hem özgün çizgilere sahip takılar üreten hem de kuyumcu vitrinlerinde yüksek satış rakamları elde eden anonim modellere yer veren M.Y Aren Gold; birçok kuyumcunun eli kolu oluyor.

M. Y. Aren Gold firma sahibi Mehmet Yaman; altın fiyatlarının yüksekliğini dikkate alarak görünümü ihtişamlı ama terazide oldukça hafif gelen, özgün çizgilere sahip yeni modeller altına aktardıklarını, fuar döneminde İstanbul’a gelecek olan kuyumcu dostlarını atölyelerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Piyasaların sakin dönemini yeni tasarımları hayata geçirmek için fırsat olarak gördüklerini kaydeden Mehmet Yaman; “İşinin ehli kadromuzla ağırlıklı olarak sipariş üzerine üretim gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yılın ortasında kurulan markamız; kısa sürede hızla yol aldı. Ağırlıklı olarak döküm tekniğini kullanmakla birlikte fusion ve pres ile de yaptığımız takılar mevcut” diye konuştu.

Dorika ürün gruplarında da etkin modellere sahip olduklarını sözlerine ekleyen Yaman; Aren Gold ürünlerinin ülkemizin geniş bir coğrafyasında yer bulduğunu, fuar döneminde birçok yeni tasarımı müşterilerine sunacaklarını dile getirdi.