SEKTÖR > İbrahim ustanın yaptığı işe kalıbımızı basarız diyenler

İbrahim ustanın yaptığı işe kalıbımızı basarız diyenler

13 yıldır hiç yarı yolda kalmadı… “BERBEY KALIP 13 Yaşında”

Küçük yaşta sanayi sitesinde iş hayatına adım atan ve bu yıl itibariyle mesleğinde 43 yılı geride bırakan İbrahim Doğankaya; 28 yıldır kuyumculuk sektörüne hizmet sunuyor. İbrahim usta son 13 yıldır da markası Berbey Kalıp ile kuyum üreticisine destek sağlıyor. Müşterilerinin numunelerini, çizimlerini hatta hayalindekilerini gerçeğe dönüştürmek için titizlikle press kalıp üreten Berbey Kalıp; en yüksek teknoloji eşliğinde yıllardır yüksek kalitesiyle ve mutlak müşteri memnuniyetiyle yoluna devam ediyor…

Sektörümüzün köklü kalıp üreticilerinden Berbey Kalıp; 13 başarılı yılı geride bıraktı. 2 yıldır Kuyumcukent’in hemen yanında yer alan Terziler İş Merkezi’nden sektöre hizmet sunan Berbey Kalıp; çok sayıda yabancı kuyum üreticisinin de tercihi oluyor. Firmalara özel butik kalıp üretimi yapan Berbey Kalıp; yılların deneyimli ismi İbrahim Doğankaya ve tecrübeli ekibiyle uzun süredir sektörümüze hizmet sunuyor. Küçük yaştan itibaren farklı sektörlerdeki kalıp ihtiyaçlarını gideren ve daha sonrasında yıllardır kuyumculuk mesleğinde kalıp üretimi gerçekleştiren İbrahim Usta; atölyesinde yüksek teknolojiyle, engin tecrübesini başarıyla harmanlıyor.

Yüksek kaliteli ve uygun bütçeler eşliğinde kalıp üreten Berbey; müşterilerinin kalıp arşivlerinin titizlikle bilgisayar ortamında saklıyor. Müşterilerinin kendisine gösterdiği bir modelin rahatlıkla kalıbını çıkardıklarını belirten İbrahim Usta; “Yaptığımız iş çok titizlik istiyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz. Yüksek altın fiyatları hafif ürünleri zorunlu kılıyor. Doğal olarak hafif ürünler denince Press kalıplar öne çıkıyor” dedi.

Şimdiden İJS Ekim fuarı için yeni tasarımlar adına kalıp siparişlerinin başladığını sözlerine ekleyen Doğankaya; kuyum üreticilerinin son dakikaya kalıp siparişlerini bırakmamalarını, mümkün olduğu kadar önceden fuarda sergileyecekleri yeni tasarımlar için çalışmalara başlamaları gerektiğini dile getirdi.