SEKTÖR > Mücevher modasına yıllardır yön veren So CHIC için tasarım her şey demek…

Mücevher modasına yıllardır yön veren So CHIC için tasarım her şey demek…

Her So CHIC ziyaretinizde yeniliklerle karşılaşmanız mümkün...

Ülkemizin ilk konsept mücevher mağaza zinciri olan So CHIC; süreklilikle devam eden yeni tasarımlarıyla kullanıcılarını sürprizlerle karşılıyor. Yıl boyunca yepyeni koleksiyonlar sunan So CHIC, mücevher trendlerine yön veriyor. So CHIC mağazalarında altın, pırlanta veya gümüş her ana uygun bir mücevher bulabilirsiniz.

Altın, pırlanta ve gümüş takıların tek adreste buluştuğu benzersiz konsepte sahip olan So CHIC; birbirinden yetenekli tasarımcılarıyla ürün portföyünü yeni takı modelleriyle arttırıyor.

Sezgin Group ve So CHIC Mücevher Mağaza Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin; Dünyanın birçok ülkesinde gümüş, altın ve pırlanta takıların satıldığı mağaza zincirlerinin bulunduğunu, ülkemizde bu özelliğe sahip tek markanın So CHIC olduğunu belirtmektedir.

Her mevsimde, dönemde ve değişen trendlerde yepyeni koleksiyonlar yapan So CHIC mağazasına gelen müşterini her ziyaretinde bambaşka koleksiyonlarla karşılaşmasını garanti olduğunu belirten Hakan Sezgin; “İşinin ehli olan değerli tasarımcılarımızla birlikte yerli ve yabancı önemli takı tasarımcılarıyla işbirliği yapıyoruz. Tasarım departmanımız şimdiden 2023/ 2024 kış takı koleksiyonunu hazırladı. Bu yaz; özellikle doğal taşlardan oluşan koleksiyonumuza yoğun ilgi var. Her iki So CHIC mağazasından birinde artık pırlanta takı koleksiyonumuz da yer alıyor. 14 ayar altın üzerine olan pırlantalı takı koleksiyonumuz, uygun bütçesi ve özel dizayna sahip oluşuyla her yaştan takı severin ilgisini çekiyor” diye belirtti.

Şimdiden İJS Ekim fuarına hazırlıklarının başladığını sözlerine ekleyen Hakan Sezgin; So CHIC’ın ülke genelinde büyümeye devam edeceğini, farklı şehirlerde So CHIC mağazalarının da açılacağını dile getirdi.