SEKTÖR > “Gümüş” Altın Kıyafetiyle Takıseverleri Yine Mutlu Ediyor

“Gümüş” Altın Kıyafetiyle Takıseverleri Yine Mutlu Ediyor

Roze Gümüşlere Talep Uzun Bir Zaman Sonra Azaldı…Yüksek altın fiyatları karşısında altın takılardan uzaklaşmak zorunda kalan takıseverlerin yardımına yine gümüş yetişti… Altın renkli gümüşler 2020 yılında zirvede….Artık gümüşün altından tek farkı fiyatı…..

Gümüş takı Dünyasının trendlerini belirleyen, öncü markalarımızdan Özcan Gümüş; son bir yılda altın renkli gümüş takılarıyla dikkat çekiyor. Tüm Dünyada altın renkli gümüşe ilgi en üst seviyede bulunuyor. Markanın binlerce ürününün yaklaşık %40’ı altın renkli gümüş takılardan oluşuyor.

Altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasıyla birlikte, altın takı kullanamayan takıseverlerin altın renkli gümüş tercih ederek, isteklerini giderdiklerini ve gümüşün yine takıseverlere hızır gibi yetiştiğini kaydeden Özcan Gümüş Genel Müdürü Sinan Araç; “Yaklaşık bir yıldır altın renkli gümüşlerimize müthiş bir ilgi var. Roze fırtınası yıllar sonra dindi. Biz Özcan Gümüş olarak çok başarılı altın tonları yakaladık. Şu anda ürün portföyümüzün yarısına yakını altın renkli gümüş takılarımızdan oluşuyor. Dışarıdan bakıldığında takılarımızı altın takılardan ayırmak mümkün değil” diye konuştu.

Birebir 14 ayar altın rengini yakaladıklarını ve gümüş takıda yenilik arayanların, altın rengi eşliğinde takı kullanmak isteyenleri hedeflediklerini kaydeden Araç; kısa zamanda roze gümüşleri geçen altın renkli gümüşlerin uzun yıllar popülerliğini koruyacağını ön gördüklerini, gold renk gümüşlerin uzun ömürlü kullanım sürelerinin bulunduğunu, özellikle Avrupalı takıseverlerin gold gümüş talep ettiklerini dile getirdi.