SEKTÖR > Hayalin aklına geldiği an hemen yanı başında REZZAN

Hayalin aklına geldiği an hemen yanı başında REZZAN

Geçtiğimiz yıl Kuyumcukent’te kapısını aralayan, Rezzan Kuyumculuk; sıradışı üretim anlayışı, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve ezber bozan tasarım bakış açısıyla kısa sürede önemli bir kitlenin dikkatini çekti. Çok küçük yaşlarda mesleğe adım atan ve bu yıl itibariyle meslekte 25 yılını dolduran Yunus Turnagöl; markasını kontrollü bir şekilde geleceğe emin adımlarla taşımayı planlıyor….

Özgün tasarımları hayata geçirmek, kuyumcuların hayallerindeki modelleri madene aktarmak için yola çıkan Yunus Turnagöl; markası Rezzan Kuyumculuk ile 1 yılı başarıyla geride bıraktı. Uzun yıllar ülkemizin değerli mıhlama ustalarıyla çalışma fırsatı yakalayan ve seçkin kuyum markalarında görev aldıktan sonra kendi firmasını kuran Yunus usta; yeni yıl ile birlikte meslek hayatında çeyrek asrı da tamamlıyor.

Çekirdek kadrosuyla kurduğu Rezzan Kuyumculuk; birçok farklı takı grubunda, firmaya özel tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Her ayarda ürünün yapıldığı atölyede, popüler olmuş ürünler değil, popüler olabilecek yepyeni tasarımlar hayat buluyor. Yunus Turnagöl; kuyum üretiminin birçok farklı kademesinde görev aldığını, esas uzmanlığının mıhlama olmasıyla birlikte, takı tasarımı alanında da kendisini başarıyla geliştirdiğini ifade ediyor.

Döküm, press üretim tekniklerini altın top (Dorika) ile başarıyla harmanlayan Yunus usta; 1 yıl içinde 500 adetten fazla, daha önce benzeri yapılmamış modellere imza attı. Müşterisinin hayalini madene aktarmasından ve sonrasında takdir toplamaktan büyük keyif aldığını kaydeden Yunus Turnagöl; “Hangi iş olursa olsun o işi yaparken elde ettiğiniz keyif ve başarma hazzı, belirli bir zaman içinde ticari olarak da sizin yüzünüzü güldürüyor. Şu anda atölyemiz tam kapasite çalışmalarını devam ettiriyor. 1. Yıl hedefimizi tamamladık. Şimdi 5. Yıl ve 10. Yıl hedeflerimize konsantre olacağız. Hedefe giderken belirlediğiniz yol haritası çok önem teşkil ediyor” diye konuştu.

Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 3’üncü katta yer alan Rezzan Kuyumculuk, İnstagram hesabına da sahip. #rezzankuyumculuk adresini ziyaret edebilirsiniz.