SEKTÖR > Birçok markaya hayat onunla kolay… Perde arkasındaki gücün adıdır EKAY…

Birçok markaya hayat onunla kolay… Perde arkasındaki gücün adıdır EKAY…

Yılların deneyimli kuyumcularından biri olan Emrah Kesim tarafından faaliyetlerine 7 yıldır başarıyla devam eden Ekay Kuyumculuk; ülkemizde geniş bir coğrafyada çok sayıda kuyumcunun vitrinlerinde yer almayı başardı. Özellikle bileklik ve kelepçe takı modelleriyle öne çıkan Ekay Kuyumculuk ile birçok kuyumcu için hayat oldukça kolay….

Mesleğe çok küçük yaşlarda adım atan ve kuyumculuk ile ilgili tüm branşlarda deneyim elde eden kuyum ustası Emrah Kesim; markası Ekay Kuyumculuk ile yaklaşık 7 yıldır sektörümüze hizmet sunuyor. Kuyumcukent’te yer alan atölyesinde işinin uzman kadrosuyla başarılı çalışmalara imza atan Ekay Kuyumculuk; özellikle bileklik ve fantezi bilezik ürün grubunda uzmanlaşmayı tercih etmiş.

Ekay Kuyumculuk imzalı takıların; 30’dan fazla aracı vasıtasıyla ülkemizin dört bir yanına servis edildiğini ve yıllardır yüksek müşteri memnuniyeti elde etmekle övündüklerini kaydeden Emrah Kesim; “Piyasada popüler olan anonim modellere de yer veriyoruz aynı zamanda sadece bizim imzamızı taşıyan orijinal tasarımları da madene aktarıyoruz. Ağırlıklı olarak 14 ayar üzerine çalışıyoruz. Yükselen altın fiyatlarıyla birlikte 8 ayarda üretim yapmaya karar verdik” dedi.

Altın fiyatlarının aşırı değer kazanması karşısında daha da hafif takılar müşterilerine sunmak mecburiyetinde hissettiklerini ve bu konuda yeni bir çalışma başlattıklarını belirten Kesim; “Ortalama 4 gram ağırlığa sahip olan fantezi kelepçe üretimine start verdik. İstanbul Jewellery Show dönemine koleksiyonumuzu müşterilerimize sunacağız. “Bir yüzük ağırlığında kelepçe” sloganıyla ürettiğimiz özel koleksiyonumuzun hafifliğiyle öne çıkacağını tahmin ediyoruz. Bu koleksiyonumuzu isteyen 8 ayar olarak da alabilecek. Ülkemizin seçkin markalarının tercihi olmaktan dolayı gururluyuz. Fiyat istikrarı sağlandığında sektörümüzün Bahar mevsimiyle beraber tekrar yoğun ve hareketli günler geçireceğini ön görüyoruz” diye konuştu.