SEKTÖR > Acil ekonomi dersi için “elmas” tekrar sazı eline alıyor

Acil ekonomi dersi için “elmas” tekrar sazı eline alıyor

Pırlanta fiyatlarının artışa geçmesi karşısında Ekol Pırlanta; elmas mücevherlerini ön plana çıkarıyor. Yeni nesil, hafif elmas mücevherler; uygun fiyatıyla, pırlantanın aşırı pahalanmasıyla mücevherden uzaklaşan kitleyi tekrar yakalama görevi üstlenecek…

Bir dönemin yükselen yılızı olan, tarihi dizilerde ön plana çıktıktan sonra geniş kitlelerin tercihi olan elmas mücevherler; son yıllarda ciddi kan kaybettiler. Ülkemizin seçkin pırlanta markaları; ürün portföylerinde elmasa ayırdıkları yeri çok küçük hale indirgediler. Deneyimli markamız Ekol Pırlanta; elmas mücevherden hiçbir zaman ümidi kaybetmedi ve toptan satış mağazasında elmas’a en fazla yer ayıran firmamız olarak öne çıktı.

Ekol Pırlanta Toptan Satış Mağaza Müdürü Taşkın Açılan; oldukça hafif, 8 ayar altın üzerine yapılan elmas mücevherlerin, pırlantalı ürünlere göre daha büyük satın alınabildiğini ve aynı zamanda %40’a varan fiyat avantajıyla mücevher alma hayali kuran kişilerin gerçek hedefi olmayı başardığını söyledi.

Elmasın her zaman otantik bir duruşu olduğunu ve çok fazla modern çizgilerin elmas ile bağdaşmadığını kaydeden Taşkin Açılan; “Yıllar içinde bizde dahil olmak üzere birçok firma elmasta modern açılımlar denediler. İster genç isterse orta yaşlı müşterilerimiz olsun her zaman elmasın klasik ve otantik duruşunu daha çok tercih ettiler. Biz yeni üretim tekniğiyle daha hafif elmas mücevherler yapıyoruz. Pırlantaya göre çok daha büyük ölçülerde satın alınabilen elmas; %40’a varan daha uygun bütçesiyle pırlantanın uluslararası piyasada dolar bazında ciddi artışından kaçan kitleye alternatif sunuyor” diye konuştu.