SEKTÖR > Özel günlerde en güzel hediye bir çift küpe “Durin Gold” Altın Küpenin özel adresi

Özel günlerde en güzel hediye bir çift küpe “Durin Gold” Altın Küpenin özel adresi

Ülkemizin en büyük küpe koleksiyonuna sahip olan markalarımızın başında gelen Durin Gold; yılın ilk çeyreğini başarıyla tamamladı. Mustafa Kuşkaya önderliğinde altın küpe üretimine aralıksız devam eden Durin Gold; yaklaşan Anneler Günü ve yılın diğer günlerinde özel gün kutlaması yapmak isteyenlere yine yüzlerce farklı küpe alternatifi oluşturdu. Doğum gününden evlilik yıldönümüne, bebek kutlamasından iş hayatındaki başarılara, mezuniyetten Sevgililer Gününe kadar en özel günlerde bir çift Durin Gold; hediye sahibi olanlara hoş hatıralar bırakıyor…

Son yıllarda özel günlerde ilk akla gelen hediye olan altın takılar; tüketicinin gözünde geri sıraya düşmüştü. Özellikle elektronik, yeni teknolojik cihazlar ve ev hayatını kolaylaştıran aletlerin hediye edilmesi çok daha ön plana çıkmıştı. Bu durum enflasyonun hızlı artışı ile son dönemde tekrar tersine dönüyor. Ortalama bir cep telefonunun 20 Bin TL olduğunu düşünürseniz, çok daha uygun fiyata çok şık bir altın takı alabilirsiniz.

Durin Gold firma sahibi Mustafa Kuşkaya son bir yıldır altın fiyatlarında önemli bir artış olmadığını, unutulmaz hatıralar bırakan, yıllarca saklanan ve beğenilmeme riski çok az olan altın takıların tekrar özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olacağı bir döneme girdiklerini söyledi.

Altının fiyatında önemli bir artış olmamasına rağmen, kuyum üreticisinin üretim maliyetlerinin ciddi oranda arttığını kaydeden Kuşkaya; “Satış adetlerimizin arttığını ama aynı oranda karlılığımızın artmadığını görüyoruz. Kuyum üreticisi için şartlar zorlaşıyor. Bir de ihracat alanında ülkemizdeki altın fiyatlarıyla yurtdışındaki fiyat farklılıkları da önemli handikaplar olarak karşımıza çıkıyor. Ürünlerimizin işçilik fiyatlarında küçük güncellemeler yapmamız kaçınılmaz olacaktır” diye konuştu.

Durin Gold’un sürekli yeni tasarımlar müşterilerine sunduğunu, tamamen üretime konsantre olan markalarının, sektörümüzün önde gelen toptancılarıyla çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekleyen Mustafa Kuşkaya; genel seçimlerin ardından altın takı alışverişinde temponun yükseleceğini tahmin ettiğini dile getirdi.