SEKTÖR > Halat zincir takı grubunda aradığınız herşey onda “Esen Halat ile sınır sizsiniz “

Halat zincir takı grubunda aradığınız herşey onda “Esen Halat ile sınır sizsiniz “

4 ayardan 22 ayara kadar halat zincirde yüksek kaliteli takılar, Esen Halat çatısı altında sizleri bekliyor….

Yeni yıl ile birlikte 9 başarılı yılı bırakan Esen Halat; hem ülke genelinde hem de yurtdışında büyümeye devam ediyor. Ürettiği başta halat zincirler olmak üzere, birçok farklı takı grubunda müşterisinin yüzünü güldüren Esen Halat; üretiminin çok büyük bölümünü İstanbul’a ve dolayısıyla yurtdışına taşıyor.

Firmanın kurucusunu, deneyimli kuyum ustası Ali Esenceli (Kılıç Ali) Esen Halat ile çalışan firmaların markalarıyla yıllarca sorunsuz ticaret yapma şansı bulduğunu, son dönemde ürettikleri takıların %80’ini İstanbul’daki müşterilerine servis ettiklerini söyledi.

4 ayardan 22 ayara kadar farklı kalınlık ve ağırlık ölçülerinde altın halat üretimi yaptıklarının altını çizen Kılıç Ali; “Farklı ayarlarda üretim yapabilmek kolay bir iş değil. Atölyemiz tecrübesiyle anında farklı bir ayardaki siparişe yanıt veriyor. İhracat ile ilgili 10 ayar başta olmak üzere farklı ayarlarda talepler oluyor ve onlara yanıt veriyoruz. Avrupa ve Amerika’ya ürünlerimiz gidiyor. Özellikle rap kültürünü üzerinde taşıyan gençlerin çok kalın halat zincir tercih ettiklerini gözlemliyoruz” diye konuştu.

Esen Halat’ın müşterileri için bir çözüm ortağı olduğunu da vurgulayan Kılıç Ali; “Sadece halat zincir üretimi yapmıyoruz. Müşterimiz bizden hangi takı grubunda ürün isterse istesin hemen onu da tedarik ediyoruz. Tamamen üretime konsantre olan markamız; pazarlama alanında işi uzmanlarına bırakıyor. Esen Halat Kalitesi herkese iyi geliyor” dedi.