SEKTÖR > So CHIC Işıltısı Istanbul Jewelry Show’da…

So CHIC Işıltısı Istanbul Jewelry Show’da…

İstanbul Jewellery Show’a yıllardır düzenli katılan Sezgin Group; her zaman olduğu gibi standında yeni koleksiyonlarını tanıtacak . Fuarda So CHIC mücevher mağazalar zincirindeki avantajlı girişim ve yatırım fırsatlarını da ortaya koyacak.

Sektörümüzün yıllara meydan okuyan değerli markası Sezgin Group; yıllardır katıldığı İstanbul Jewellery Show’a yine ışıltısını yansıtmak üzere geliyor. Yaşanan büyük deprem faciasında elinden gelen tüm yardımlara koşan Sezgin Group; yeni sezonun en yeni tasarımlarıyla fuar alanında iddialı koleksiyonlarını mücevher severlerin beğenisine sunacak. 70 yılı geride bırakacak olan Sezgin Group; ülkemizin ilk ve tek altın, pırlanta, gümüş mücevher mağaza konseptine sahip olan, 20 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren So CHIC mağazalarının yeni franchise fırsatlarını da sektör mensuplarına tanıtacak…

Altın, pırlanta ve gümüş mücevherleri bir araya getiren, kendi branşında ilk ve tek olan So CHIC; en yeni tasarımlarıyla yine İJS’nin öne çıkan markası olmayı hedefliyor. Sezgin Group ve So CHIC Mücevher Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin; yaşanan büyük deprem faciasının gölgesinde başlayacak olan İJS’nin herşeye rağmen başarılı bir şekilde sonuçlanacağına inandıklarını, fuar tarihlerinde yılın en yeni ve en şık koleksiyonlarını yerli ve yabancı alıcılara sunacaklarını söyledi. So CHIC fuar kapsamında yakın zaman önce çıkardığıı So CHIC The Gems parfüm koleksiyonunu da tanıtacak.

So CHIC Mcevher mağazalar zincirinin franchise sistemi ile büyümeye devam ettiğini kaydeden Hakan Sezgin; “Fuar kapsamında özellikle Premium created taşlı altın serisi ve pırlantalı mücevher modellerimizin en yeni koleksiyonlarını tanıtmanın heyecanını yaşayacağız. Fuarımızın öncesinde Hong Kong Uluslararası Kuyumculuk Fuarı’nın sakin geçmesinin İJS açısından bir avantaj oluşturabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ülkemizde yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan deprem felaketinin en başından bu yana STK larla koordineli bir şekilde yardımlarda bulunan So CHIC; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgelerinde emek sarfeden kadılara hediyesiyle teşekkürlerini sundu. So CHIC; afet bölgesi için olan yardımlarına ve sosyal sorumuluk projelerine devam edecek.