SEKTÖR > Başarıya giden yolu hep beraber “KAD” edelim… “Kad Teknik üreticinin sadık dostu”

Başarıya giden yolu hep beraber “KAD” edelim… “Kad Teknik üreticinin sadık dostu”

Kuyumculuk sektöründe yıllardır hizmet sunan, üreticinin A’dan Z’ye her tür teknik cihaz, makine, ekipman ve sarf malzemelerini bulduğu Kad Teknik; sadece büyük şehirlerimizdeki kuyum üreticisinin değil Anadolu’daki üreticinin de çözüm ortağı oluyor. Özellikle Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adana illerimizdeki kuyum üreticileri, üretim güçlerini Kad Teknik ile güçlendiriyor. Son dönemde teknoloji yatırımına daha fazla önem veren Anadolu üreticisi, İstanbullu üreticilerle arasındaki farkı gittikçe kapatıyor..

Anadolu’daki kuyum üreticisinin son dönemde yoğun mesai harcadığını gözlemliyoruz. Üretim parkurunu en ileri teknolojiye sahip cihazlarla yenileyen, iş gücü ile ilgili de deneyimli isimleri kadrosuna katan veya İstanbul’dan başka şehirlerden transfer eden Anadolu üreticisi, İstanbullu üreticilerle tatlı bir rekabet içindeler.

Bu süreç içinde üretici dostu marka KAD Teknik; özellikle ekonomik çözümlerle, Anadolu üreticisinin iş hayatına kolaylıklar katıyor. Ülke genelinde geniş bir müşteri portföyüne sahip olan KAD Teknik; Anadolu’nun en ücra köşesindeki üreticinin talebine hızla yanıt veriyor.

Markalarının Anadolu’da çalıştığı önemli üreticiler bulunduğunu, Adana ve Kahramanmaraş’tan yoğun talep aldıklarını kaydeden KAD Teknik firma ortağı Aret Demir; “Son dönemde Anadolu üreticisi teknolojiye daha fazla yatırım yaparak, İstanbul üreticisi ile arasındaki üretim güç farkını en aza indiriyor. Üretim maliyetleri, İstanbullu üreticilere göre daha avantajlı olan Anadolu üreticileri, her tür takıyı yüksek kaliteli ve daha uygun fiyatlar eşliğinde piyasaya sunarak, rekabet ortamında öne geçmeyi planlıyor” diye konuştu.

İJS’nin düzenlenmesi çok zor…

Ülkemizde artan vaka sayılarının endişe yarattığını, birçok ülkenin Türkiye’yi kırmızı kategoriye aldığını ve ülkemizden gelen kişilere karantina uyguladıklarını hatırlatan Aret Demir; “Bu şartlar altında İngiltere’den birisi kalkıp fuara gelmez. Döndüğünde 15 gün ülkesinde karantinaya girmeyi istemez. Aynı şekilde Arap ülkelerinde de Türkiye’den gelenlere karantina uygulanıyor. Fuar yapılmasına yapılır alama alıcıyı mumla ararız” diye konuştu.