SEKTÖR > Yılın özel günlerinde ama büyük ama küçük bir mücevher ile karşı tarafı mutlu etmeniz garanti altında

Yılın özel günlerinde ama büyük ama küçük bir mücevher ile karşı tarafı mutlu etmeniz garanti altında

Sektörümüz açısından çok önemli bir özel günlerden biri olan 14 Şubat’a az zaman kaldı. Birbirini seven insanlar, en özel hediyelerle Sevgililer Gününde sevdiklerinde unutulmaz hatıralar bırakmayı arzu ediyorlar. Tabi ki Sevgiler Günü’nde tektaş pırlanta yüzükler, çeşitli pırlantalı mücevherler, seven kişilerin tercümanı olmak için vitrinlerde yerini alıyor. Yılbaşında belirli bir hareket kazanan ve talep artışı olan pırlantanın, Sevgililer Gününde de kuyumcunun yüzünü güldürmesi bekleniyor. Ülkemizin önde gelen değerli çıplak taş ofislerinden Elite Diamond; geniş ürün portföyüyle yine müşterilerinin taleplerine eksiksiz cevap verecek.

Bugünlerde sektörümüzde tatlı bir telaş var. Birçok kuyumcu vitrinlerini 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi renklendiriyor, çeşitlendiriyor. Tabi ki kuyumcu vitrinlerine ulaşıncaya kadar, takılar çok uzun bir üretim sürecinden geçiyor. Bu süreç içerisinde önemli bir rol de çıplak taş ofislerine düşüyor. Kuyum camiasının köklü çıplak taş ofislerinden biri olan Elite Diamond; tam kadro bu özel güne titizlikle hazırlandı. Elite Diamond firma sahibi, değerli taş eksperi Can Tosun; yıllarca birçok Sevgililer Günü yoğunluğunu yaşadıklarını, ekonominin en kötü olduğu dönemlerde dahi sevgiliye hediye almanın asla unutulmadığını, sadece hediyelerin büyüklüğü, bütçesi ile ilgili çeşitli değişimlerin yaşandığını söyledi.

Önemli bir artış olmayan döviz fiyatlarıyla birlikte Sevgililer Günü’ne sektörümüzün giriş yapmaya hazırlandığını kaydeden Can Tosun; “Sevgililer Gününün iyi geçmesini bekliyoruz. Bu özel gün, yılın açık ara en popüler ve geniş kitleler tarafından kutlanan organizasyonunu işaret ediyor. Son yıllarda Sevgililer Gününde evlilik teklifi yapılması, nişan töreni düzenlenmesinde ciddi artışlar var. Tüm bu gelişmeler mücevher satışlarını yukarı çekiyor” diye konuştu.