SEKTÖR > Uğur Döküm & Dizayn’ın yeni hedefi 1.500 000…. LOADING More DESING

Uğur Döküm & Dizayn’ın yeni hedefi 1.500 000…. LOADING More DESING

Geçtiğimiz yıl rekor sayıda, 1 milyon adet model satışı gerçekleştiren Uğur Dizayn; 2023 yılında hedefini %50 arttırıyor. Mevcut üretim kapasitesini iki kat arttırmayı planlayan deneyimli dizayn ofisi; aynı zamanda 70 takı tasarımcısını da tek çatı altında toplayacak. Kendi branşında bir Dünya markası olmayı net bir şekilde hedefleyen Uğur Dizayn; bu konuda adımlarını çok net atıyor.

Dünyanın en büyük takı tasarım ofisini kurma hedefini oldukça sıcak tutan Uğur Dizayn; yeni yılda hedefini %50 büyüttü. Geçtiğimiz yıl 1 milyon adet satış gerçekleştiren Uğur; yeni yılda 1.500 000 satışı hedefledi.

Uğur Dizayn İhracat Müdürü Mesut Mumin; bugün itibariyle Uğur bünyesinde hayata geçen tasarımların, kalıpların %95’inin Dünyanın farklı ülkelerine ihraç edildiğini, markalarının kendi branşında Dünyanın en büyük 10 tasarım ofisi arasında yerini aldığını söyledi.

Hedeflerinin kısa süre içinde Dünya çapında birinci pozisyona ulaşmak olduğunu kaydeden Mesut Mumin; “Yeni yılda üretim kapasitemizi arttırıyoruz. Mevcut 3D Printerlarımızı 14 adetden 30 adete taşıyacağız. İhracat oranımızı %95’ten %98’e çıkartacağız. İtalya Vicenza Oro’da katılımcı olduk ve fuardan başarıyla döndük. 2023 yılında çok sayıda uluslararası fuara katılacağız” dedi.

Yeni yılda 1.500. 000 adet satış gerçekleştirmek için yeni müşterilerde elde etmek zorunda olduklarını kaydeden Mesut Mumin; “Satış ve pazarlama ekibimiz Dünya haritasında uzak yakın farketmeden heryeri kendisine hedef belirleyecek. Hindistan’dan Brezilya’ya, Dubai’den Rusya’ya kadar her yerde olabiliriz. Satış pazarlama ekibimizin her bir ferdi her ay yeni 5 müşteri kazanmak için mücadele verecek. Planladığımız rotada gidersek 5 yıl içinde Uğur Dizayn; Dünyanın en büyük takı tasarım ofisi haline gelecektir” diye konuştu.

Tüm Dünyada takı tasarımının, reçineli bir şekilde dökülmeye hazır ihraç edilen bir kalem haline geldiğini ve kuyumculuk sektöründe en başlarda yer alan Türkiye’nin de bu değişime kayıtsız kalamayacağını sözlerine ekleyen Mumin; Uğur Dizayn tarafından tasarımların reçine ve mum halinde ihraç edildiğini, yabancı kuyum üreticisinin kaliteli tasarıma bağımlı hale geldiğini ifade etti.