SAĞLIK > “Orcan Alyans” bu yaz çok sayıda çiftin hayatına TAKIldı

“Orcan Alyans” bu yaz çok sayıda çiftin hayatına TAKIldı

Kahramanmaraş’ın önde gelen alyans markası olan Orcan Alyans; yaz mevsiminde tam kapasite çalışma gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılmayan düğünlerin de 2021 yılına ertelenmesi, birçok gurbetçi ailenin Türkiye’de düğün yapmayı tercih etmesi gibi etmenler bir araya geldiğinde bu yaz özellikle Anadolu’da düğün mevsimi oldu. Çok sayıda çiftin hayatına takılan, özel bir alyans olan Orcan Alyans; pekçok çiftin candan olurunu aldı….

Çok küçük yaşlarda mesleğe adım atan Mustafa ve Ali Orak Kardeşler; Orcan Alyans markalarıyla ülkemizin dört bir yanındaki kuyumculara birbirinden kaliteli alyanslar sunuyor. 22 ve 14 ayar alyans üreten Orak kardeşler; bu yaz çok hareketli bir sezon yaşadılar.

Firma ortağı Mustafa Orak; yaz mevsimini beklentilerinin üstünde geçirdiklerini, müşterilerinin siparişini zamanında yetiştirmek için sık sık atölyelerinin mesaiye kaldığını söyledi.

Geçen yıl ertelenen düğünler ile bu yılın düğünlerinin birleşmesinin, altın fiyatlarının istikrarlı bir şekilde devam etmesinin kuyum alışverişine çok olumlu yansıdığını belirten Mustafa Orak; “Baharda yaptığımız birçok yeni tasarımımız, bu yazın düğünlerinde gelin ve damadın parmağında yer buldu. Bu yıl ki düğünlerde geçmişe özlem olduğunu alyans tercihleriyle gözlemledik. Yine klasik geniş çaplı sade alyanslar yoğun talep gördü. Yüksek müşteri memnuniyeti ile iyi bir sezon geçirdik. Eylül sonundan itibaren yeni bir düğün hareketliliği bekliyoruz. Bazı çiftler; yaz tatilinden dostlarının akrabalarının dönmesini bekliyorlar. Şimdi de onların düğünlerinin bize olumlu yansıması olacaktır” diye konuştu.

Evli çiftlerin bazılarının birkaç yıl geçtikten sonra yeni model bir alyans gördüğünde değişime sıcak baktıklarını kaydeden Orak; bu çiftlerin alyans satışlarının yukarı çıkmasında ciddi bir etki de bulunduklarını, pandemi döneminde gerçekleşmeyen bu katkının, tekrar yavaş yavaş kuyumcuların satışlarına olumlu yansıdığını dile getirdi.