SEKTÖR > HS Concept’in konuşan vitrini yakın geleceği size anlatıyor…

HS Concept’in konuşan vitrini yakın geleceği size anlatıyor…

Hesaplı Kuyum Alışverişinin Çarşı’daki özel adresi olan HS Gold Consept’in her hafta yeni modellerle değişen vitrini, trend olan ve yoğun talep görmesi yüksek ihtimal olan modelleriyle adeta kuyumculara sessiz mesaj veriyor.

Kapalıçarşı Kılıççılar Kapısının girişinde yer alan HS Gold; 5 yıldır yüksek kaliteli 14 ayar takıların, en uygun fiyatlı satıldığı adres olarak öne çıkıyor. Serkan Çağman ve Hüseyin Baysal’ın sahip olduğu HS Concept; adeta konuşan bir vitrine de sahip. Her hafta yeni modeller ile baştan sona yenilenen HS Consept vitrini; yakın zaman içinde popüler olacak, yüksek satış rakamları yakalayacak modellerle ilgili sessiz mesajlar veriyor.

Firma ortağı Serkan Çağman; ülkemizin seçkin atölyeleriyle işbirliği yaptıklarını belirterek; “Her sene yılın en çok satılan ürün gruplarında markamızın çok ciddi bir istatistiki başarısı var. Kuyumcu dostlarımız, yüksek kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla mağazamızdan alıyorlar. Hakkari’den Edirne’ye kadar ülkemizin dört bir yanında HS Gold imzalı takılar yer almaktadır” dedi.

Yılın ilk yarısının 2021 yılına göre çok daha iyi geçtiğini ve yılın ikinci yarısından çok ümitli olduklarını kaydeden Serkan Çağman; “Piyasada artan talepleri memmuniyetle gözlemliyoruz. 14 ayar takı grubunun da yükselişi devam ediyor. Biz yılın ikinci yarısında olağanüstü bir global gelişme olmazsa kuyum alışverişinin üst seviyeye çıkacağını tahmin ediyoruz. Yeni sezon öncesi yine tüm yeni modellerimizi vitrinimize taşıdık” diye konuştu.

Yeni dönemde küpe ürün grubunda çeşitliliklerini arttırdıklarını ve 150’den fazla küpe modeline ev sahipliği yaptıklarını sözlerine ekleyen Çağman; yaz mevsiminde popüler olacak takıları tek bir adreste kolaylıkla gözlemlemek isteyen tüm kuyumcuları mağazalarına davet etti.