SEKTÖR > 40 yıllık dostunuz iş başında “Kahraman İnci”

40 yıllık dostunuz iş başında “Kahraman İnci”

Yüksek altın fiyatları karşısında gelinler için hazırlanan inci setler

yüz güldürecekler

40 yıllık dostunuz iş başında “Kahraman İnci”

Yeni yıl ile birlikte 40 yılı geride bırakmaya hazırlanan Kahraman İnci; yeni yılın en yeni tasarımlarını çok yakında müşterilerinin beğenesine sunacak. Altın fiyatlarının aşırı değer kazanmasıyla birlikte, özellikle gelinler için altın ile kombin olan doğal inciler hem ekonomik hem de çok şık alternatifler oluşturacak. Bugüne kadar binlerce tasarıma imza atan ve sadece doğal incilere ürün portföyünde yer veren Kahraman İnci; yepyeni modelleriyle yine sezona hızlı giriş yapacak.

İsmail Yedilioğlu ve Mehmet Nuri Ağtaş tarafından kurulan Kahraman İnci; markanın ikinci neslini temsil eden Bora Yedilioğlu ve tecrübeli ekibiyle şirketin 40. yılına giriş yapıyor. Ülkemizin seçkin kuyumcularının doğal inci takısında önde gelen tercihi olan Kahraman İnci; yeni sezona çok sayıda yeni tasarımla hazırlandı. İJS öncesi yeni kataloğunu müşterilerinin beğenisine sunacak olan tecrübeli markamızın yöneticileri; bu yıl inci takının ülke genelinde yükselişe geçeceğine inanıyorlar.

Kahraman İnci firma sahibi Bora Yedilioğlu; yükselen altın fiyatlarıyla birlikte özellikle düğünlerde gelinlerin ana tercihi olan 22 ayar takılar ve mücevherlerin kolaylıkla satın alınmasının mümkün olmadığını, tam bu aşamada daha uygun bütçeleriyle inci takıların çok ciddi alternatifler oluşturacağını söyledi.

14 ayar altınla yaptıkları inci setlerde daha hafif ve daha az altına yer vererek, ekonomik doğal incili setler hazırlamayı planladıklarını kaydeden Bora Yedilioğlu; “İstanbul Jewellery Show öncesinde onlarca farklı modelimizi içinde barındıran kataloglarımızı kuyumcu dostlarımıza sunacağız. Bu kataloğumuzun ayrıca online versiyonu da olacak. 2021 yılını başarıyla tamamladık. Döviz ve altın fiyatlarında bir istikrar oluştuğunda bu yılın da iyi geçeceğini tahmin ediyoruz. Bu yıl özellikle düğünlerde inci takının birinci tercih olacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Sürekli yeni modellere imza attıklarını, www.kahramaninci.com sitesi üzerinden uzaktan ticaret, E ticaret çalışmalarına son dönemde ağırlık verdiklerini belirten Bora Yedilioğlu; sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnci takılar, coğrafya ayırt etmeden Doğudan Batıya her bölge insanı tarafından tercih ediliyor. Bir Avrupalı kadında, bir Asyalı, Arap veya Türk kadınında inci görebilirsiniz. İnci gelinlerin vazgeçilmezidir. Saflığı, temizliği ifade eden inci, kendine has beyaz rengiyle gelinlere çok yakışıyor. Aynı zamanda ata yadigarıdır. Onlarca yıl öncesinden gelen inci setlerin, nesilden nesle aktarıldığına çoğu zaman şahitlik yapıyoruz. Doğal inci takılar farklı fiyat aralıklarında yer alıyor. Çoğu inci setler; mücevher ve altın setlere göre daha uygun fiyatlar eşliğinde satışa sunuluyor. İncilerin de değerli taşlar gibi çeşitli sınıfları vardır.

Denizden başka hiçbir ortamda inci yetişmez. Pleksiglass, polikarbon ve plastik karışımlarından oluşan inci görünümlü, sentetik ürünler, kapımızdan içeri giremez.”