SEKTÖR > İş hayatınıza bir tatlı huzur vermeye geldi..

İş hayatınıza bir tatlı huzur vermeye geldi..

Altınşehir’in ilk İstanbul kökenli markası Best Zincir, daha ilk günlerinde Kahramanmaraşlı kuyumcular tarafından ilgiyle karşılandı….

İstanbul’un önde gelen zincir takı üreticisi Best Zincir; geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta şube açtı. Kahramanmaraşlı kuyumculara ve bölgede gelişecek yeni pazarlara, Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksinin potansiyeline güvenen Best Zincir; hem mevcut zincir modelleri hem de yarı mamul ürünleriyle bölge esnafının üretimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Ülkemizin önde gelen zincir takı üreticileri arasında yer alan Best Zincir; henüz kapılarını yeni aralayan, Kahramanmaraş kuyumculuğunu Dünyaya taşımayı hedefleyen “Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksinde” geçen ay şubesini açtı. Bölge üreticisinin potansiyeline güvenen Best Zincir & Yarı Mamul; İstanbul merkez ofisinde bulunan tüm ürünlerini Maraşlı esnafa da sunuyor. Kısa sürede Maraşlı kuyumcuların zincir ve yarı mamul alanındaki beklentilerini ölçümleyen Best Zincir; uygun fiyat politikasıyla, Maraşlı üreticilere hem zaman hem ekstra tasarruf sağlayacak.

Altınşehir’in modern altyapısı ve çağdaş işletmecilik anlayışıyla Maraşlı kuyumcuları ve dolayısıyla ülke kuyumculuğunu hızla yurtdışına taşıyacağını belirten Best Zincir firma sahibi Mehmet Büşra Bıyık; “Kahramanmaraş; İran, Irak ve Suriye’ye çok yakın bir coğrafi avantaja sahip. Altınşehir projesi tam olarak hayata geçtiğinde ve pandeminin etkileri azaldığında buraya çok sayıda yakın ülkelerden alıcı gelecektir. Ticaret hayatında günü veya yarını görmek yeterli değil. Geleceği, uzakları da hesaplamak gerekiyor. Çok kısa süre olmasına rağmen Kahramanmaraş’ta yerleşik düzene geçmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Maraşlı kuyumcular için yepyeni bir alternatif oluşturduklarını, İstanbul’a kadar gelmelerine gerek kalmadan, birçok farklı yarı mamul ve zincir modellerini Altınşehir’deki mağazalarında sergilediklerini kaydeden Mehmet B. Bıyık; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bölgede bizim ürünlerimizi satan çok sayıda yarı mamul ve zincir firması yok. Güzel bir rekabet oluşturacağız. Rekabetin olduğu ortamda kaybeden olmaz. Çok kısa süre olmasına rağmen markamıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Birçok Maraşlı üretici bizi İstanbul’dan tanıyorlar. Pandeminin etkisinin yavaşlamasıyla güzel günler bizi bekliyor.”