SEKTÖR > İşyerinin Değil İşinin Başında Olan Adam “Cengiz Dalmaz” “ARS Kuyumculuk”

İşyerinin Değil İşinin Başında Olan Adam “Cengiz Dalmaz” “ARS Kuyumculuk”

Yıllardır kuyumculuk sektöründe faaliyetlerini sürdüren ve kuyumcuların 10 – 14 ayar takı gruplarında zengin çeşitliliğiyle ihtiyaçlarını karşılayan ARS Kuyumculuk; müşterileriyle yakın temasta olan Cengiz Dalmaz yönetiminde geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Ürünlerinin yarısını kendi üreten, yarısını da ürün gruplarında uzmanlaşan atölyelerden tedarik eden ARS Kuyumculuk; güvenli ve hızlı kuyum ticaretinin kıymetli adresi olmaya devam ediyor….

Yaklaşık 8 yıldır, haftanın 6 günü yoğun bir mesai ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Kuyumcu Cengiz Dalmaz; çok müşteri yerine çok mutlu müşteriler elde ederek çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Klasik bilezik ve alyans hariç bir kuyumcunun tüm takı ihtiyaçlarını tek çatı altında gideren ARS Kuyumculuk; trend olan takıları perakende kuyumcularıyla buluşturuyor.

İhracat alanında SRM Kuyumculuk markasına da sahip olan Cengiz Dalmaz; her hafta rutin bir şekilde müşterilerini mağazalarında ziyaret ediyor. Hizmet kalitesini üst düzeyde tutmanın büyük önem teşkil ettiğini, tek bir ürün isteği olsa da hızla talepleri yerine getirdiklerini vurgulayan Cengiz Dalmaz; “Her müşterimizi en iyi müşterimiz gibi görüyor ve onların bir dediğini iki etmiyoruz. Günümüzde, yüksek kaliteli takılar üretme konusunda hemen hemen herkesin imkanı arttı. Şimdi, mühim olan zamanında, etkin müşteri memnuniyeti elde etmek” dedi.

10 ayar takı grubuna büyük yatırım yapan ve kararmayan ürünleriyle, ekonomik takı almak isteyenlerin taleplerine yanıt veren ARS Kuyumculuk; sektörümüzün önde gelen atölyeleriyle iş birliği yapıyor. Ürünlerinin yarısını kendi atölyesinde üreten ARS; kuyumcuların satışlarını arttırması için sürekli, güncel ürünleri müşterilerine sunuyor.

Satılan ürünlerinin bir ömür boyu arkasında durduklarını, sorgu sualsiz değişim yaptıklarını, her hafta düzenli olarak müşteri ziyaretleri yaptıklarını belirten Cengiz Dalmaz; “Ben işyerinde olan değil işinin başında olan bir sektör mensubu olmayı tercih ettim. Her hafta 1500 km yol yapıyoruz. Zorlu bir yılı geride bırakıyoruz. Kontrollü büyüme politikasını tercih eden firmamız, 2020 yılını en az kayıpla kapatmaktadır” diye konuştu.